Görüş Bildir

Ertuğrul Gazi Engin Altan Düzyatan öldü ttsi herkesi üzdü

Gün geçmiyor ki bir ünlünün ölüm haberi sosyal medya da asılsızlık ile gündeme çıksın. Nedendir bilinmez, 'sevenlerini kahretti, öldü' gibi haberlerin bu kere sahibi ünlü oyuncu Diriliş Ertuğrul başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan oldu.

Ertuğrul Gazi Engin Altan Düzyatan öldü ttsi herkesi üzdü

Gün geçmiyor ki bir ünlünün ölüm haberi sosyal medya da asılsızlık ile gündeme çıksın. Nedendir bilinmez, 'sevenlerini kahretti, öldü' gibi haberlerin bu kere sahibi ünlü oyuncu Diriliş Ertuğrul başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan oldu. Sosyal medya da Engin Altan Düzyatan öldü paylaşımları herkesi üzerken biraz üzerine gidilip araştırıldığu zaman, haberin asılsızlığı da ortaya çıktı. Öyle ki Engin Altan Düzyatan'ın ölüm sebebi de belli oldu. Engin Altan Düzyatan trafik kazası sonrası öldü denildi.

Ancak görünen sadece buydu. usta oyuncu hakkıda ortaya atılan iddialarda ölmediği gündeme çıkınca, sevenleri büyük bir oh çekti. Oyuncu sosyal medyadan açıklama yaptı. Söz konusu haberleri duyan engin altan düzyatan, Twitter hesabından, gülücük ikonu ile birlikte "Duyduğuma göre ölmüşüm" mesajını yazarak, iyi olduğunu duyurmuş oldu.

GEÇEN HAFTA İTALYA'DAYDILAR

Diriliş Ertuğrul'un çekimlerinin tamamlanmasıyla Engin Altan Düzyatan, eşi ve aynı zaman Hülya Koçyiğit'in torunu olan Neslişah Alkoçlar ve oğulları Emir Aras'la birlikte İtalya yolculuğuna çıktı.37 yaşındaki Altan Düzyatan ve ailesi bir arkadaşının teknesiyle birlikte önce Yunanistan'a sonra İtalya'ya geçti. Çift, Capri ve Portofino gibi yerlerde turlar yaparak tatilini değerlendirecek.Star TV ekranlarında yayınlanan Duymayan Kalmasın'ın haberine göre Düzyatan ailesinin kaldığı otelin gecelik fiyatının ise 12 bin lira olduğu öne sürüldü.

Çocuklarının suratını göstermemeye devam eden çift sadece ayaklarını sosyal medyadan paylaştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir