Erzincan son dakika otobüs kazası! Yollarüstü'nde buzlanmadan şarampole devrildi

Erzincan son dakika haberlerinde orkunç bir otobüs kazası haberi duyuldu. Erzincan'da otobüs kazasında yolcu otobüsüün şarampole devrildiği açıklandı.

Erzincan son dakika otobüs kazası! Yollarüstü'nde buzlanmadan şarampole devrildi

Erzincan son dakika haberlerinde orkunç bir otobüs kazası haberi duyuldu. Erzincan'da otobüs kazasında yolcu otobüsüün şarampole devrildiği açıklandı. Peki Erzincan son dakika haberlerinde şarampole devrilen otobüste kaç yolcu vardı? Ve ölü ve yaralı sayısı hakkında açıklama yapıldı mı?

ERZİNCAN SON DAKİKA KAZA HABERİ YÜREKLERİ BURKTU

Kaza, bugün saat 07.00 sıralarında Erzincan-Erzurum karayolunun 56'nci kilometresinde bulunan Yollarüstü Mevkii'nde meydana geldi. İzmir'den Ardahan'a giden 'Esadaş Turizm'e ait Fatih Aktaş yönetimindeki 25 EV 625 plakalı yolcu otobüsü, karayolundaki buzlanmanın etkisiyle direksiyon kontrolünü yitirince şarampole yuvarlandı. Kazanın bildirilmesi ardından bölgeye, ambulans, itfaiye, AFAD, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yan yatan otobüsün altında kalan yolculardan Havva Boynukalın öldü, 23 yolcu da yaralandı. 2 şoför ve muavin ise, kazadan yara almadan kurtuldu. Yaralılar, bölgeye sevk edilen ambulanslarla Tercan Devlet ile Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanelerine kaldırıldı.

EVİN DUVARINA ÇARPIP İÇERİ GİRMİŞTİ

21 Kasım'da meydana gelen halk otobüsü kazasında bir otobüs evin duvarlarınaçarprak eve girmişti. Kaza da eve giren otobüsün çarptığı 4 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Başbağlar Mahallesi 1270'inci Sokakta meydana geldi. Adem Öskan yönetimindeki 24 EF 228 plakalı halk otobüsü, Radiye Yılmaz yönetimindeki 24 BA 672 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazanın şiddeti ile kontrolden çıkan halk otobüsü önce bir evin bahçe duvarını yıktı ardından bir evin duvarını yıkarak mutfağından içeriye girdi. Kazada araç sürücüleri ile birlikte halk otobüsünde bulunan iki yolcu yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz