Görüş Bildir

Erzurum'da 100 kişilik akraba kavgası... Çok sayıda yaralı var

Erzurum'da adeta meydan muharebesi yaşandı. Palandöken'de meydana gelen akraba kavgasına yaklaşık 100 kişi dahil olurken, çok sayıda yaralı olduğu açıklandı.

Erzurum'da 100 kişilik akraba kavgası... Çok sayıda yaralı var

Erzurum'da aile kavgası. Yok artık dedirten akraba kavgasına aynı soydan 100 kişinin kavgaya karıştığı ve çok sayıda yaralı olduğu açıklandı. Saat 16.00 sularında merkez Palandöken ilçesinde evveli aralarında ev husumeti bulunan dayı ile yeğeni arasındaki tartışma adeta çatışmaya dönüştü. Yüz kişilik grubun meydan savaşına çevirdiği kavga alanında taş ve sopalar konuştu. Yaklaşık 100 kişinin katıldığı kavgada 3'ü polis memuru olmak üzere 10 kişi yaralandı.

PALANDÖKEN KARIŞTI

Kavga bugün 16.30 sıralarında merkez Palandöken ilçesinin Abdurrahman Gazi Mahallesinde meydana geldi. Boş eve taşınma yüzünden dayı ile yeğen arasında dün akşam başlayan tartışma, bugün kavgaya dönüştü. Hepsi de akraba olan yaklaşık 100 kişinin katıldığı taşlı sopalı kavgayı ayırmak için müdahale eden polisler yetersiz kalınca, takviye istendi. Gelen çevik kuvvet ekibi kavgayı ayırmak için havaya ateş açıp biber gazı kullanmak zorunda kaldı, Emniyet Müdürü Kamil Karabörk de olay yerine gitti.

POLİSLER KAVGAYI AYIRAMADI

Kavga alanına gelen çok sayıda polis ekibi kavgayı zor ayırırıken, 3'ü polis 10 yaralı, bölgeye gelen çok sayıda ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir