Görüş Bildir

Eşi sokağa attı, kızı ile birlikte sığınma evine yerleşti

Mersin'de yaşayan 34 yaşındaki Ahmet G.'nin evden attığı eşi 28 yaşındaki Ayşe G. ile 3 yaşındaki kızı Y., geldiği Adana'da yardım istediği polis tarafındın sığınma evine yerleştirildi. İddiaya göre, pazarlarda tezgah açan Ahmet G., kardeşi için bankadan 15 bin lira kredi çekti.

Eşi sokağa attı, kızı ile birlikte sığınma evine yerleşti
Kredi taksiti gecikince Ahmet G.'ye bankadan ihtarname geldi. Eşinin kredi çektiğini gelen ihtarname sonrasında öğrenen Ayşe G., kocasına kızarak, "Bizim gelirimiz ne ki, sen kredi çekiyorsun. Bak ödemediler sen zor durumda kaldın" diyerek tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine öfkelenen Ahmet G., eşi Ayşe G.'yi dövüp, evden kovdu. Geceyi 3 yaşındaki kızı Y. ile birlikte sokakta geçiren Ayşe G., sabah minibüsle Adana'ya gelip polisten yardım istedi. Eşinden de şikayetçi olduğunu söyleyen Ayşe G., Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Kadın Sığınma Evi'ne yerleştirildi.
Mersin polisinin gözaltına alıp, işlem yaptığı Ahmet G.'nin, "Tartıştık, eşim bana bağırmaya başladı. Ben de susması için elimle bir kez koluna vurdum. O da kızımızı alıp evi terk etti. Şiddet uygulamadım" dediği öğrenildi.
Ahmet G., ifadesinin ardından serbest bırakılırken olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.


Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi