Görüş Bildir

Konya’da eski sevgiliyle buluşmaya giden genç hem dayak yedi, hem gasp edildi!

24 yaşındaki Muammer B. Eski sevgilisiyle tekrar barışmak ve hayatına devam etme umuduyla buluşmaya gitmişti. İşte ne olduysa tam da o esnada oldu. Kızın 42 yaşındaki Annesi Ayşegül Y. Ve iş arkadaşı 29 yaşındaki İdris V. Genç Muammer’i döverek cep telefonunu da gasp etti. Muammer B. Bu iddiayla polise başvurdu. Kızın annesi ifadesinde dövdüklerini doğrularken cep telefonunu gasp etmediklerini dile getirdi. İşte detaylar…

Konya’da eski sevgiliyle buluşmaya giden genç hem dayak yedi, hem gasp edildi!

Olay, dün akşam saatlerinde merkez Karatay İlçesi Akçeşme Mahallesi Piri Esat Caddesi'nde bulunan bir akaryakıt istasyonu yanında meydana geldi. İşsiz Muammer B., ayrıldığı eski kız arkadaşı Esma Merve Y. ile tekrar bir araya gelebilmek için konuşmak üzere buluştu. Eski kız arkadaşıyla konuşurken sarılmak isteyen Muammer B.'nin yanına genç kızın annesi Ayşe Gül Y. ve onun iş arkadaşı İdris V. geldi.

TEKME TOKAT DAYAK YEDİ                                                           

İki grup arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. İdris V. tarafından tekme- tokat dövülen Muammer B., kanlar içinde yerde kalırken, şüpheliler kaçtı. Polise giden Muammer B. de kız arkadaşı ile konuşurken dövüldüğünü ve cep telefonunun gasp edildiğini ileri sürdü.

ANNE: DAYAK VAR, GASP YOK 

Alınan ifade doğrultusunda şüpheli İdris V. ve anne Ayşe Gül Y. gözaltına alındı. Kızının Muammer B. tarafından sürekli rahatsız edildiğini ileri süren anne Ayşe Gül Y.’nin ifadesinde "Buluşacaklarını bildiğim için kızımı takip ettim. Kızıma sarılmak istediğini görüp zor durumda kaldığını anlayınca da olaya müdahale ettik" diye ifade verdiği belirtildi. İdris V.'nin ise, Muammer B.’yi dövdüğü ancak, cep telefonunu gasp etmediği yönünde ifade verdiği öğrenildi.  Soruşturma başlatıldı.

DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi