Eskişehir son dakika haberleri! Eskişehir'de patlama sebebi belli oldu

Eskişehir son dakika haberlerinde korkutan büyük bir patlamanın yaşandığı yer almakta. Eskişehir'de patlama sesi uyanların hemen aramaya koyuduğu seslerin sebebi kısa süre sonra gündeme çıktı ve kızarmış tavuk satan bir dükkan da meydana gelen gaz sıkışmasının büyük bir patlamaya mahal verdiği açıklandı.

Eskişehir son dakika haberleri! Eskişehir'de patlama sebebi belli oldu

Eskişehir son dakika haberlerinde korkutan büyük bir patlamanın yaşandığı yer almakta. Eskişehir'de patlama sesi uyanların hemen aramaya koyuduğu seslerin sebebi kısa süre sonra gündeme çıktı ve kızarmış tavuk satan bir dükkan da meydana gelen gaz sıkışmasının büyük bir patlamaya mahal verdiği açıklandı. Eskişehir'de gaz sıkışması sonrasında meydana gelen patlama da 2 kişinin yaralandığı açıklandı.

Eskişehir Deliklitaş Mahallesi İbrahim Karaoğlanoğlu Cadesi'nde Fatma Yılmaz'a (58) ait iş yerinde mutfaktan sızan gazın sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Patamanın kızarmış tavuk satan bi dükkanda yaşandığı öğrenildi.  İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Patlamada yaralanan Yılmaz ile onu kurtarmak isteyen Ahmet Yavuz yaralandı. Yaralılar, Yunus Emre ve EskişehirOsmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Patlamanın şiddetinin büyüklüğü herkesi ürküttü. Patlama sonrasında olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yangına müdahale ettiği öğrenilirken, polis ve bomba imha uzmanlarının da olay yrine gelerek inceleme yaptığı öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz