Görüş Bildir

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 29. Son Bölüm’de Selim öldü, Yunus yaşıyor

ATV’nin en çok beğenilen ve tek başına zirvede tutan dizi’si Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 29. Son bölümde ihanetler silsilesi yaşandı. Viktor, Mahmut’un Hızır’ın çocuğunu öldürüp kucağına atmasını istedi. Her bölümde olduğu gibi 29. Bölümde de soluksuz izlenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yine reyting birincisi olabilir. Selim, Hızır’ın oğlu Yunus’u kurtarırken kardeşi Mahmut tarafından vuruldu ve Selim Yunus’u Hızır’a götürdükten sonra öldü.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 29. Son Bölüm’de Selim öldü, Yunus yaşıyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 29. Son bölüm yine gözyaşlarıyla izlendi. Twitter’da gündem olmayı başaran dizide yine hüzün dolu anlar yaşandı. Selim’in öldüğü son an ise herkesi ağlattı. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 29. Bölüm özeti.

 EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 29. BÖLÜM ÖZET

Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener’in yapımında ekranlara gelen, Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır’ın başrollerini paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 29. Son bölümünü izleyenler hüzne boğuldu. Bir önceki bölümde Mahmut Hızır Çakırbeyli’nin Nazlı’dan olma oğlu Yunus’u kaçırmış ve saklamıştı. Ağabeyi Selim’den de Hızır’a ihanet etmesini istemişti. Selim, Yunus’un yaşaması için elinden geleni yaptı. Masa kuruldu, kurulmasına ama Hızır kendisine ihanet eden kişinin Ateş olduğunu düşünmüştü, ancak vicdanı el vermeyen Selim itiraf etti ve ihanet eden kişinin kendisi olduğunu söyledi. Heyecan ve gerilimin bir an eksik olmadığı dizinin sonlarına doğru Selim, Mahmut’un izini buldu ve Hızır’ın oğlunu kurtardı, ancak Mahmut’un kurşunuyla vuruldu. Güçlükle Hızır’ın mekanına giden Selim, mekana vardıktan sonra Hızır’ın kucağında öldü. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 30. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, yayınlanır yayınlanmaz sitemizden takip edebileceksiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 29. Son bölüm izlemek için tıklayınız

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi