Görüş Bildir

Esra Erol, Zuhal Topal KHK'ya kafa tuttu! İşte o açıklamalar

Evlilik programlarında şok değişiklik. Esra Erol, Zuhal Topal ve Seda Sayan'ın evlilik programları hakkında açıklamaları ile birlikte Kısmetse Olur yeni bölüm detayları haberimizde.Yayınlanan KHK ile birlikte evlilik programlarının akıbetleri çok konuşulmuştu. İşte Esra Erol Zuhal Topal ve Seda Sayan'da evlilik programı açıklamaları.

Esra Erol, Zuhal Topal KHK'ya kafa tuttu! İşte o açıklamalar

Evlilik programlarında şok değişiklik. Esra Erol, Zuhal Topal ve Seda Sayan'ın evlilik programları hakkında açıklamaları ile birlikte Kısmetse Olur yeni bölüm detayları haberimizde.Yayınlanan KHK ile birlikte evlilik programlarının akıbetleri çok konuşulmuştu. İşte Esra Erol Zuhal Topal ve Seda Sayan'da evlilik programı açıklamaları. Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta Resmi Gazete'de yayınlanan KHK sonrasında evlilik programlarının yayından kaldırılacağı iddia edilmişti. Sonrasında herkes derin bir bekleyişe geçmiş ve programların ne zaman yayından kaldırılacağını araştırmaya başlamıştı. Ve sunuculardan beklenen açıklama da gecikmedi. Dün akşam saatlerinde Esra Erol'a yapımcısından gelen açıklama da programda konu değişikliğine gidilmeyeceği sert bir dille açıklanmıştı. Sonrasında Zuhal Topal cephesinde de format değişikliğini onaylamamış ve değişiklik olmayacağını belirtmişti. Gündüz kuşağında yayınlanan Kısmetse Olur için de aynı detay söz konusu olmadı ve Kısmetse Olur yayından kaldırıldı. Kanal D kuşağında yer alamayan Kısmetse Olur, kanal d resmi internet sayfasından sevenlerine ulaşmaya başladı.

ESRA EROL YAPIMCISI AÇIKLADI

Esra Erol programla alakalı format değişikliğine gidilmeyeceği açıklamsını yaptı. ve “Biz programımıza ilk günkü gibi devam ediyoruz, herhangi bir format değişikliliği yapılmayacak. İlk günkü yayınımız nasılsa şu anda öyleyiz. Biz ayrıca 10 yıldır bu programda sosyal sorumluluk projelerine destek oluyoruz. Geçtiğimiz günlerde Esra Hanım otizmli çocuğu olan bir aileye programında yardım etti. Bu şekilde yolumuza devam edeceğiz' dedi.

ZUHAL TOPAL FORMAT DEĞİŞİKLİĞİNİ AÇIKLADI

Zuhal Topal Esra Erol'un açıklamasından sonra sosyal medya hesabından Zuhal Topal'la da format değişikliği olmayacağını açıkladı ve Zuhal Topal: “Başlattığımız sosyal sorumluluk projesi, format değişikliği olarak algılanmış. Basında böyle haberler yer aldı. Bu nedenle konuya bir açıklık getirmek istedim. İzleyenler çok iyi bilirler Türk Kanser Derneği ile yaptığımız çalışmalar gibi programımızda her yıl sosyal sorumluluk projelerine de yer veriyoruz. Bu yaptığımız da bir sosyal sorumluluk projesi. Bu defa da imkanı olmayan çiftlerin düğünlerini yapıp, onları burada evlendireceğiz. Format değişikliği söz konusu değil” dedi.

KISMETSE OLUR İNTERNETTE

Kanal D tarafından yapılan açıklama da Kısmetse Olur'un artık internet üzerinnden devamm edeceğini belirtildi. Ve Ünlü sunucu Seda Akgül’ün sunumuyla iki sezondur Kanal D ekranında yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan program “Kısmetse Olur” 06 Mayıs Cumartesi günü itibariyle yoluna artık internette devam edecek. İzleyiciler www.kanald.com.tr üzerinde “Kısmetse Olur” için oluşturulan sayfada ücretsiz olarak izleyebilecek" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir