Görüş Bildir

Esra Erol'un makamına göz diken Skandal Nevruz Hanım, kendisine rakip olacak!

Esra Erol'la Nevruz Hanım'ın Esra Erol'ya katıldıktan sonrası, programdan çıkartıldıktan sonrası hepsi sadece ünlü olmak için miydi dedirten haber geldi. Esra Erol'la da herkesin tanıdığı Nevruz Hanım'ın oyunculuk dersleri aldığı iddia edildi

Esra Erol'un makamına göz diken Skandal Nevruz Hanım, kendisine rakip olacak!

Esra Erol'la Nevruz Hanım'ın Esra Erol'ya katıldıktan sonrası, programdan çıkartıldıktan sonrası hepsi sadece ünlü olmak için miydi dedirten haber geldi. Esra Erol'la da herkesin tanıdığı Nevruz Hanım'ın oyunculuk dersleri aldığı iddia edildi

Nevruz, Esra Erol'un programından neden ayrıldı? Net bir açıklama yapılmazken bugün ortaya atılan bu iddia bomba etkisi yarattı... İşte detaylı bilgiler...

Sürpriz ayrılıkla ilgili gerek Esra Erol, gerekse Nevruz tarafından net bir açıklama yapılmazken ortaya atılan bir iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Daha önce flash tv'den sunuculuk teklifi aldığı öne sürülen Nevruz'un spikerlik kursuna başladığı ortaya çıktı.

ESRA'NIN KOLTUĞUNA GÖZ DİKMİŞTİ

Daha önce Esra Erol'un programında "Ben de sunuculuk yapabilirim" diyen Nevruz'un bu sözleri basına "Esra'nın koltuğuna göz dikti" şeklinde yansımıştı.

EVLİLİK YAPTIĞINI İTİRAF ETMİŞTİ

Daha önce hiç evlenmediğini söyleyerek evlenmemiş adayları beklediğini vurgulayam gelin adayı Nevruz Esra Erol'un ısrarı sonrası daha önce evlilik yaptığını itiraf etmişti.

"BEN DE VAJİNİSMUS HASTALIĞI VAR" DEMİŞTİ

Düğünde çekilmiş olan bir fotoğrafın ekrana gelmesiyle evliliği kabul eden gelin adayı şimdiye kadar neden böyle bir yalana başvurduğunu da şu sözlerler açıklamıştı: "Bizimkisi tam anlamıyla bir evlilik değildi. Ben de Vajinismus hastalığı vardı. O yüzden bu evliliği evlilik olarak kabul etmiyorum."

Esra Erol'da evlilik programına katılan ve taliplerimin 3. köprü ayağında oturmalarını tercih ederim diyerek sosyal medyanın diline dolanan gelin adayı Nevruz yine şaşırttı. Şimdiye kadar yaptığı evliliklerinin formalite gereği olduğu vurgulayan Nevruz, biten evliliklerinde hiç cinsellik yaşamadığını belirtti.Vajinismus hastalığı taşıdığını söyleyerek herkesi şaşkına çeviren Nevruz yeni talibiyle de görüştü. Sunucu Esra Erol ise yaşadığı bu sorunun tedavisi için gerekli yardımı yapabileceğini söyledi.

Vajinismus, kadınlarda görülen cinsel bir işlev problemidir. Vajina girişini çevreleyen pelvis kaslarının istem dışı kasılarak cinsel birleşmede acı ve ağrıya neden olması veya bu sebeple cinsel birleşmenin hiç gerçekleşememesi şeklinde tanımlanabilir. Kasılmalar, cinsel birleşme dışında jinekolojik muayene esnasında ve vajina içine tampon yerleştirme durumlarında da ortaya çıkabilir. Öte yandan vajinismus; fiziksel bir engel olmamasına rağmen kadının korku, kaygı ve endişelerinden dolayı cinsel ilişkiye izin vermemesi, verememesi olarak ifade edilebilinir.

Vajinismusun, öncelikle fiziksel bir engelden dolayı (disparoni veya benzeri durumlar için) olup olmadığı araştırılır. Bu araştırmada jinekologa veya ilgili alanda uzman kişilere başvurulur. Fiziksel bir engelin olmadığı tespit edildikten sonra psikoloji ve terapi konusunda uzman olan kişilere başvuruda bulunulur ve hastalığın kesin tanısı konulur.

EROL BİYOGRAFİSİ

Esra Erol, 12 mayıs 1982 tarihinde İstanbul Eyüp’de doğdu. 5 kız çocuğun ortancasıdır. Aslen Sinop Ayancık'lı bir ailenin çocuğudur. Adı Seyfi ve polis olan babasının tayin olduğu Kütahya’da İlk, orta ve lise öğrenimini tamamladı. Kız lisesi Çini Seramik mezunudur. Açık Öğretim Fakültesiden mezun oldu. Maltepe Üniversitesi’nin diksiyon-spikerlik kurslarına katıldı. Sonra Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde eğitim aldı.

 Kanal D’de “Turkuaz” adlı bir proğram sundu. Ardından Technology Channel’da Siemens Mobile Kuşak Sunuculığu yaptı.

Esra Erol, evlilik programı sunmaya Flash TV’de “Desti Izdivaç”adlı proğramla başladı. Oradan Star TV’ye geçip “Esra Erol'la İzdivaç” adlı programı ile bir ekran yıldızı haline geldi. Sonra kanalla yollarını ayırıp ATV’ye transfer oldu “Esra Erol`la Evlen benimle” proğramı sunmaktadır.

2 Temmuz 2010 tarihinde Kürt İdris lakaplı mafya babasının oğlu Ali Özbir ile sunucusu olduğu programında, canlı yayında evlendi. 23 Temmuz 2011 tarihinde İdris Ali Özbir adında erkek çocuğu oldu. 21 Kasım 2015 tarihinde Ömer adında bir oğlu daha oldu.

Esra Erol, 2004 yılında Kanal 7’de yayınlanan Kalp Gözü adlı dizide, Cennet Mahallesi adlı TV dizisinde, 2005’te Başkan adlı TV filminde, aynı yıl Tuzak adlı TV dizisinde, 2009 yılında Kanal-İ-zasyon adlı sinema filminde konuk oyuncu ve 2010 yılında da Kamerayla İzdivaç adlı filmde roller üstlendi.

Esra Erol, uzun süreden beri ATV’de yayınlanmakta olan “Esra Erol`la Evlen benimle” adlı evlilik programıyla birçok kişinin mutluluğuna aracılık etmektedir. Son dönemde, popülaritesinin artması nedeniyle de sosyal sorumluluk projelerinde de yer alan Esra Erol, kadınlara şiddete karşı kaleme aldığı kitabıyla da, şiddete uğrayan kadınların sesi olmaya onlara destek vermeye çalışmaktadır.

Esra Erol, 2013 yılı yayın sezonu için temmuz 2013'de Atv'den Fox TV'ye transfer oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir