Evlenecekti ama çöp kamyonunun altında kaldı

Yazık, çok yazık hemde. daha 32 yaşındaydı, göreceği yaşayacağı günler çok vardı belki de. Öyle ki düğün hazırlığı yapıyordu evlenecekti. Ama acı haber geldi. Muğla Fethiye'de motosikletten düşerek çöp kamyonunun altında kalan yamaç paraşütü pillotu Cemal Cenk Uygun oracıkta hayatını kaybetti.

Evlenecekti ama çöp kamyonunun altında kaldı

Göreceği günler, yaşayacağı daha çok şey vardı belkide. Öyle ki düğün hazırlığı içindeydi evlenecekti. Ama Azrail bir trafik kazası sebebiyle onun canını aldı.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Cumhuriyet Mahallesi Çarşı Caddesi'nde saatı 17:30 sularında bir trafik kazası yaşandı. Paspatur Çarşısı'ndan Muğla Makası istikametine yol alan 32 yaşındaki Cemal Cenk Uygun'un yönetimindeki 48 JB 920 plakalı motosiklet, ön tekeri kaldırıma sürtünce devrildi. Bu sırada motosikletin yanından geçen 44 yaşındaki Yaşar Yaman'ın yönetimindeki Fethiye Belediyesi'ne ait 48 GY 207 plakalı çöp kamyonu, yola düşen Uygun'un başının üzerinden geçerek ezdi. Kamyonun sol arka tekeri altında kaskı parçalanan ve başı ezilen Uygun, oracıkta yaşama veda etti.  Kamyon sürücüsü Yaşar Yaman ise Polisler tarafından gözaltına alınarak Fethiye Polis Merkezi'ne götürüldü.

1 HAFTA'YA EVLENİYORDU

Bu sırada olay yerine gelen diğer paraşüt pilotları da Uygun'un cansız bedenini görünce şoke oldu. 32 yaşındaki Cemal Cenkl Uygun'un düğün hazırlığı içerisinde olduğu ve nişanlısı Füsun S. ile 1 hafta sonra evleneceğini söyleyen paraşüt pilotu arkadaşları, gözyaşlarına boğuldu. Uygun'un cenazesi Fethiye Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesi sonrası Fethiye Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

KAZA GÜVENLİK KAMERASINDA

Kaza anı çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasından da görüntülendi. Görüntülerde Cemal Cenk Uygun'un kaldırıma sürterek devrilen motosikletten yola savrulduğu anlaşılıyor. Motosikletin yanında seyreden çöp kamyonu ise Uygun'un başını ezerek kaskını da parçalıyor. Kaldırımda yürürken kaza anını gören bir vatandaş yüzünü kapatıp olay yerinden uzaklaşıyor. Koşarak kaza yerine gelen bir başka vatandaş ise çevredekilerden yardım istiyor. İşte iki vatandaş arasındaki merhamet farkı.

Kaynak: Diyarbakır Söz