Fahriye Evcen gelinliği akıllara zarar oldu

İhtişamlı bir düğünle evlenen Fahriye Evcen Burak Özçivit düğününden dedikodular hala devam ediyor. Fahriye Evcen'in gelinliği konusunda u güne kadar çokça yorum yapılırken, Neslihan Atagül ile tasarımının aynısı iddiaları da günlerce magazin gündemine oturmuştu.

Fahriye Evcen gelinliği akıllara zarar oldu

İhtişamlı bir düğünle evlenen Fahriye Evcen Burak Özçivit düğününden dedikodular hala devam ediyor. Fahriye Evcen'in gelinliği konusunda u güne kadar çokça yorum yapılırken, Neslihan Atagül ile tasarımının aynısı iddiaları da günlerce magazin gündemine oturmuştu. Fahriye Evcen urak Özçivit düğünüe katılmayan Neslihan Atagül, Kadir Doğulu çiftine Evcen'in gelinliği geçtiğimiz gün soruldu. Atagül 'kesinlikle cevap vermek istemiyorum' dedi. Öte yandan yine aynı şekilde gelinliğin ;İsrailli tasarımcı  Berta Balilti'nin gelinliğinin kopyası çıktığı iddiaları da ortalıkta

Düğününün üzerinden bir hafta geçtikten sonra Fahriye Evcen Instagram hesabından, düğünde Instagram hesabından yaptığı paylaşımla düğünde emeği geçenlere teşekkür etti. Teşekkür ettikleri arasında "kopya" gelinliğin mimarı ünlü tasarımcı Raşit Bazıbağlı'da yer aldı.

Hal böyle olunca gözler yeniden Fahriye'nin gelinliğine ve gelinliğin tasarımcısına döndü. Dikkat çeken gerçek ise kısa sürede ortaya çıktı. Neslihan Atagül'ün gelinliğini İsrailli tasarımcı Berta Balilti yapmıştı. Fahriye'nin gelinliğinin Neslihan'ın gelinliğinin kopyası olduğu kabul edilecek olursa, Fahriye'nin gelinliği için "İsrail kopyası" diyebiliriz.

ahriye Evcen'in düğünden fotoğrafları sosyal medyada yayılmaya başlayınca sosyal medya kullanıcıları benzerliği fark etti. Hatta 'Fahriye gelinliği bedavaya getirmiş, Neslihan'dan ödünç almış' gibi yorumlar yapıldı. Bunun üzerine Fahriye ve Neslihan'ın gelinliği benziyor mu benzemiyor mu tartışması başladı.

DÜĞÜNÜNDE ÜNLÜLER GEÇİDİ VARDI

3.5 yıldır birlikte olan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, önceki akşam Sait Halim Paşa Yalısı’nda evlendi. Çiftin nikâhını Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar kıydı. Damadın şahitliğini Timur Savcı, gelinin şahitliğini ise Banu Savcı yaptı. Düğün törenine iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda isim katıldı. Davetliler arasında Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu, Aslı Enver-Murat Boz, Serenay Sarıkaya-Kerem Bursin, Nur Fettahoğlu-Levent Veziroğlu, Hatice Şendil-Burak Sağyaşar çiftleri de vardı.

Boğaz manzaralı düğün töreninin sadece mekan rezervasyonu için Burak Özçivit’in 300 bin lira harcadığı konuşulurken, çiftin gelinlik ve damatlık tercihleri de dikkat çekti. Evcen törende Raşit Bağzıbağlı’nın imzasını taşıyan üç farklı gelinlik, Özçivit de Derviş Bağzıbağlı imzalı iki smokin giydi. Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, düğünün ardından balayını geçirmek üzere Maldivler’e uçtu.

Kaynak: Diyarbakır Söz