FETO'nun askeri yapılanması kaleme almıştı

Yeniçağ Gazetesi yazarı Adnan İslamoğulları dahil 11 kişi, Ankara'da FETO operasyonu sırasında gözaltına alındı

FETO'nun askeri yapılanması kaleme almıştı

Başkent Ankara'da son dakika FETO soruşturması. Yeniçağ Gazetesi yazarı Gazeteci Adnan İslamoğulları, Ankara Başsavcılığının başlattığı soruşturma kapsamında gözaltına alınıp, adliyeye sevkedildi. Ankara'da Feto operasyonu olarak gündemden yer alan haberlerde Adnan İslamoğulları'nın gözaltına alındığı haberlerinden sonra herkes İslamoğullar kimdir? biyografisi gibi detayları merak etti. Diyarbakirsoz.com olara sizler için Ankara'd feto operasyonu ve gözaltına alınanları araştırdık.

ANKARA'DA GÖZALTINA ALINANLAR

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturması kapsamında adliyeye getirilen şüphelilerin savcılık ifadeleri alınmaya başladı.

İfade verenler arasında Yeniçağ gazetesi yazarı Adnan İslamoğulları'nın yanı sıra Ramazan Akgün, İrfan Sönmez, Kerim Çoraklık, İbrahim Kambur, Mehmet Derebeyoğlu ve Zeynel Abidin Kıymaz da bulunuyor. Yeniçağ gazetesi yazarları Servet Avcı, Kürşad Zorlu ve Yavuz Selim Demirağ da aynı soruşturma kapsamında gözaltına alınmış, ancak daha sonra emniyetten serbest bırakılmışlardı.

CEMAAT'İN TSK YAPILANMASINI ANLATAN İSİM GÖZALTINDA

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından FETÖ soruşturması kapsamında YeniçağGazetesi yazarları Servet Avcı, Adnan İslamoğulları ve cemaatin TSK'daki yapılanmasının anlatıldığı 'İmamların Öcü' kitabının yazarı Yavuz Selim Demirağ gözaltına alındılar.

Gazetecilerin, FETÖ soruşturması kapsamında sorgulanacakları öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz