Görüş Bildir

FETO'nun Erzurum'daki yurdu PÖH'e devredildi

Erzurum'da bulunan ve FETO'ya ait olan kız öğrenci yurdu, PÖH'e devredildi.

FETO'nun Erzurum'daki yurdu PÖH'e devredildi

Erzurum'da bulunan ve FETO'ya ait olduğu bilinmesinin akabinde kapanan kız yurdu, artık Özel Harekat Şube Müdürlüğüne devredildi.

FETÖ'nün eski yurtlarından olan ve 15 Temmuz darbe girişiminin ardından el konulan N.A. Özdemir Kız Öğrenci Yurdu, İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğüne tahsis edilerek tadilata alındı.

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, belediye tarafından onarım ve tamirat işleri yapılan yurtta incelemelerde bulundu.

Vali Azizoğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önceden FETÖ’nün yurdu olarak kullanılan binanın devletin eline geçtiğini söyledi.

Binanın bundan sonra özel harekat polislerinin yerleşkesi olarak kullanılmaya başlayacağını belirten Azizoğlu, şöyle konuştu: "Polislerimiz de şu andan itibaren milletimize ve devletimize burada hizmet vermeye başladı. Buradan Büyükşehir Belediye Başkanına teşekkür ederim. Bu binayı baştan aşağıya yeniden yapıyorlar. Büyük oranda da tamamlandı. Böylece bu güzel bina, artık Fetullahçı Terör Örgütü'nün değil, devletine ve milletine hizmet eden polislerimizin mekanı olacak."

Başkan Sekmen de binanın polis teşkilatına hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Asayişi ve güvenliği sağlayan polis teşkilatının böyle bir binaya kavuşmasının şehir için çok önemli olduğunu vurgulayan Sekmen, "Başta valimiz olmak üzere İl Emniyet Müdürümüze ve görevli arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Elbette ki şehir de biz devlet olarak bir bütünüz. El ve gönül birliğiyle, hep beraber devletin işlerini aksatmadan yürütmeye gayret ediyoruz. Bundan sonra da öyle yapacağız." diye konuştu. AA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir