Görüş Bildir

FOX TV Aşk Yalanı Sever (4 Nisan) ilk bölümünde neler oldu?

FOX TV Aşk Yalanı Sever 1. bölümünde neler oldu özet! FOX TV ekranında yayınlanan fragmanları sonrasında dikkatleri üzerine toplayan Aşk Yalanı Sever dizisi dün akşam ilk bölümü ile izleyicileri karşısına çıktı. Aşk Yalanı Sever 1. bölümü oyuncuları, konusu ve detayı. Başrollerinde Eren Hacısalihoğlu, Seda Güven, Buse Arslan'ın oynadığı Aşk Yalanı Sever dizisi ilk bölüm

FOX TV Aşk Yalanı Sever (4 Nisan) ilk bölümünde neler oldu?

FOX TV Aşk Yalanı Sever 1. bölümünde neler oldu özet! FOX TV ekranında yayınlanan fragmanları sonrasında dikkatleri üzerine toplayan Aşk Yalanı Sever dizisi dün akşam ilk bölümü ile izleyicileri karşısına çıktı. Aşk Yalanı Sever 1. bölümü oyuncuları, konusu ve detayı

Başrollerinde Eren Hacısalihoğlu, Seda Güven, Buse Arslan, Arif Erkin, Ünal Silver, Ahmet Kayakesen, Makbule Meyzinoğlu, Yeşim Gül ve Murat Okay'ın yer aldığı aşk Yalanı Sever ekranların yeni fenomeni olacağının sinyallerini verdi. Aşk Yalan Sever 1. bölüm 2. tanıtım fragman yayınlandı. İşte diziyle ilgili detaylı bilgiler..

Mia Yapım tarafından Fox Tv için hazırlanan Aşk Yalanı Sever dizisi 1. bölüm tanıtımıyla izleyiciden tam not aldı. Başrollerinde Eren Hacısalihoğlu, Seda Güven, Buse Arslan, Arif Erkin, Ünal Silver, Ahmet Kayakesen, Makbule Meyzinoğlu, Yeşim Gül ve Murat Okay yer aldığı Aşk Yalanı Sever ekranların yeni fenomeni olacağının sinyallerini verdi.

Her şey masum bir yalanla başladı. Ünlü Koçoğlu ailesinin veliahtı Ferit Koçoğlu’nun, dedesinin hayatını kurtarmak için iyi bir yalancıya; küçük yalanların ustası Peri Aslan’ın ise babasının borcunu ödeyebilmek ve yaşlı bir adamı mutlu etmek birbirlerine ihtiyacları vardı.

Birbirlerinden nefret etmelerine rağmen yaptıkları kısa süreli anlaşma ikisi içinde makul görünüyordu. Ancak Peri’nin evlere şenlik ailesini ve yaşlı bir adamın mutluluğunun bu anlaşmanın devamına bağlı olduğunu hesaba katmamışlardı. İşte ilk böülmde yaşananlar..

HÜSEYİN KOÇOĞLU'UN SON ARZUSU

Hasta ve yaşlı olan Hüseyin Koçoğlu'nun son arzusu torununun bulunması. Ailenin veliahtı Ferit ise dedesinin son arzusunu yerine getirmek için görevlendiriliyor. Fakat Ferit bu işi kendi yöntemleri ile çözmeye kalkışınca işler karışıyor..

FERİT VE PERİ'NİN KARŞILAŞMASI

Peri ve Ferit'in karşılaşması ise tam bir macera. Ferit'in oteline yerleştirmek için getirdiği Japonlarla düzenlediği oyun Peri'nin eline yüzüne bulaşıyor. Fakat Ferit'in açığını yakalayan Peri bu işi hemen fırsata çeviriyor. Asıl eğlence ise bundan sonra başlıyor. Koçoğlu Oteller Grubunun reklamı için hiç de hoş olmayan durumlar ortaya çıkıyor.

KAYBOLMUŞ KUZENLER YILLAR SONRA BULUŞUYOR

Tüm gözler Peri'nin üzerinde. Yıllar önce kaybolan torun olarak aileye tanıtılan Peri zorlu bir oyunun içine girer. Asıl sürpriz ise Peri ve Ferit'in ikinci kez karışlaşmasıdır. Gonca'nın sahte torun olarak Peri'yi getirmesi Peri ve Ferit'i bir kez daha karşı karşıya getiriyor. Birbirleriyle anlaşamayan Peri ve Ferit herkesin gözü önünde istemeden de olsa birbirlerine sarılarak oyunlarını sürdürüyorlar.

HÜSEYİN KOÇOĞLU VE ECE'NİN İLK BULUŞMASI

Gonca'nın Ece diye Peri'yi aileye tanıtmasının sevinci kısa sürüyor. Hüseyin'e gelen son bilgi ise herkesi meraklandırıyor. Dosyalar hazır. Kayıp torun Ece Öztürk'ün bulunduğu haberini veriyorlar. Herkes büyük şok yaşıyor. Gonca, Ferit ve Peri'i bundan sonra neler bekliyor? Yalanları ortaya çıkacak mı? Hüseyin Koçoğlu torunu ile ilgili gerçeği öğrecenek mi?

Aşk Yalanı Sever Dizisi Hakkında

Ölüm döşeğindeki Hüseyin Koçoğlu’nun son dileği, yıllar önce sahip çıkmadığı torunu Ece’nin bulunmasıdır.  Bu dileği gerçekleştirmek için elinden geleni ardına koymayan diğer torunu Ferit, bir türlü Ece’yi bulamaz.  Ancak olaylar, sonunda dedesine sahte bir torun bulma fikrine razı olan Ferit’in beklediği gibi gelişmeyecektir... Aşk Yalanı Sever FOX'ta!

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir