FOX TV O Hayat Benim yeni bölüm (88.bölüm) fragmanında nefes kesen anlar!

O Hayat Benim yeni bölüm (88.bölüm)'ü ile bu akşam ekranlara geldi. Peki O Hayat Benim yeni bölüm (88.bölüm)'nde neler oldu? O Hayat Benim 89. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Başrollerini Keremcem, Ezgi Asaroğlu'nun paylaştığı O Hayat Benim son bölüm detayları

FOX TV O Hayat Benim yeni bölüm (88.bölüm) fragmanında nefes kesen anlar!

O Hayat Benim yeni bölüm (88.bölüm)'ü ile bu akşam ekranlara geldi. Peki O Hayat Benim yeni bölüm (88.bölüm)'nde neler oldu? O Hayat Benim 89. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fox Tv'de yayınlanan O Hayat Benim, 88. bölümüyle bu akşam ekranlara geliyor. Başrollerini Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray, Sinan Albayrak, İclal Aydın, Süleyman Atanısev ve Oya Başar'ın paylıştığı O Hayat Benim'de Sultan ve Ganimet karşı karşıyadır. İşte O Hayat Benim 88. bölüm fragmanı...

O HAYAT BENİM 88. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Takipçileriyle 88. randevusuna çıkacak olan O Hayat Benim'de olaylar şöyle gelişecek: Arzu’nun elindeki silahın patlaması, o an karşısında duran herkesin hayatlarını derinden etkileyecektir. Arzu’nun tek bir şansı vardır artık... Eline silahı veren Kenan’ın foyasını meydana çıkarmak! Kenan’ın zorlamasıyla Cemre, Mehmet Emir’in hayatına kalıcı bir şekilde yerleşmek üzeredir. Ama bu esrarengiz genç kadının kim olduğunu araştırdıkça ortaya şaşırtıcı bir tablo çıkar. Bu sırada Efsun ve Arda arasındaki yakınlaşma yeni bir evreye girmek üzeredir. Sultan ise her şeyden önce Zeynep’in hayatını kurtarmanın peşindedir.

SULTAN VE GANİMET KARŞI KARŞIYA KALIR

Efsun’un başarısı, Zeynep’in önünde de bambaşka bir yol açar. Fakat Ganimet’le Cemal’in korktukları şey başlarına gelmektedir. Sultan, zenginlik ve başarı vaat ettiği Zeynep’i yoldan çıkarmaya başlamıştır bile... Sultan ve Ganimet karşı karşıyadır. İki anne arasındaki mücadelenin sonu çok karanlık yerlere gitmektedir.

O Hayat Benim Dizisinin Konusu Nedir? 

O Hayat Benim dizisinde Keremcem yurtdışında eğitim almış Ateş isimli bir holding CEO'sunu canlandıracak. Ezgi Asaroğlu ise üvey evlat olduğunda habersiz üniverssite okuyan ve okul masraflarını karşılamak için bir pastanede çalışan Bahar rolü ile izleyici karşısına çıkacak.

Mehmet Emir ve Hasret birbirini çok seven iki gençtir. Ancak Hasret’in babası Yusuf evlenmelerine karşı çıkar. Kızının hamile olduğunu öğrenen Yusuf bey kızının öldüğü haberini yayar ve gençleri bir daha birleşmemek üzere ayırır. Aradan geçen zamanda Hasret'in kızı dünyaya gelir. Yusuf bey Hasret'e kızının öldüğünü söyler ve Bahar isimli kızı yanında çalışan İlyas'a verir. İlyas'ın Efsun isimli bir kızı daha vardır. Efsun ve Bahar kardeş olarak büyür.

Aradan geçen 20 yılın ardından Yusuf bey bu vicdan azbıyla daha fazla yaşayamayacağı için Mehmet Emir'e her şeyi anlatmaya karar verir.

Gerçeğin ortaya çıkacağını öğrenen İlyas'ın karısı sinsi bir planla Bahar yerine Efsun'u Mehmet Emir'e kızı olarak tanıtmaya karar verir.

Yıllar önce hayatı dedesi tarafından çalınan Bahar bu sefer ailesi sandığı insanlar tarafından ikinci defa hakkı olan hayattan uzak tutulur.

O Hayat Benim Dizisi Oyuncu Kadrosu

Keremcem - Ateş

Ezgi Asaroğlu - Bahar

Ceren Moray - Efsun

Sinan Albayrak - Mehmet Emir

İclal Aydın - Hasret

Yeşim Ceren Bozoğlu - Nuran

Süleyman Atanısev - İlyas

Ahu Sungur - Hülya

Didem İnselel - Fulya

Erdal Cindoruk - Salih

O Hayat Benim Dizisi Konusu - Hikayesi

Mehmet Emir'le Hasret gençken birbirleri çok seven iki aşıktır. Ancak Hasret'in babası bu ilişkiye karşıdır. Hasret tüm engellere rağmen Mehmet'e kaçar. Ancak çok geçmeden babası Hasret'i bularak bir odaya kilitler. O günden sonra Mehmet'le Hasret bir daha bir araya gelemez. Aylar sonra Hasret'in hamile olduğu anlaşılır. Doğum sırasında baygınlık geçiren Hasret'e çocuğunun öldüğü söylenir. Hasret'in babası bebeği  büyütmeleri için Nuran'la İlyas'a verir. Aradan 20 yıl geçtikten sonra Hasret'in babası Yusuf Ağa hasta olduğunu öğrenir ve ölmeden önce gerçeği söyleyerek Mehmet'le kızını buluşturmak ister. Nuran'la tartışan Yusuf Ağa kazayla yere düşerek kafasını çarpar ve ölür. Nuran'la İlyas polisten korktukları için Yusuf Ağa'yı bahçeye gömer. Mehmet Emir'e de kendi kızları Esfun'un vererek para koparmayı planlarlar.

Kaynak: Diyarbakır Söz