Görüş Bildir

FOX TV Zuhal Topal'la son bölümde Ümmü Hanım 'Abdullah Gül gibi birini istiyorum'

FOX TV ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal son bölümünde gelen gelin adayı Ümmü Hanım'ın nasıl bir talip arıyorsunuz sorusuna verdiği cevap herkesi şaşırttı. Ümmü Hanım ‘Abdullah Gül gibi bir koca istiyorum’ dedi.

FOX TV Zuhal Topal'la son bölümde Ümmü Hanım  'Abdullah Gül gibi birini istiyorum'

FOX TV ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal son bölümünde gelen gelin adayı Ümmü Hanım'ın nasıl bir talip arıyorsunuz sorusuna verdiği cevap herkesi şaşırttı.  Ümmü Hanım ‘Abdullah Gül gibi bir koca istiyorum’ dedi.

Fox ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Zuhal Topal’la evlendirme programında bir ilk yaşandı. İzdivaç programları çığrından çıktı. Fox TV’de Zuhal Topal’ın sunduğu evlilik programına katılan Ümmü Hanım, hayalindeki eşi tarif ederken ilginç bir örnek verdi. Ümmü Hanım ‘Abdullah Gül gibi bir koca istiyorum’ dedi. Programa katılan ve Antalya’da kağıt toplayıcılığı yaparak ailesine bakan Ümmü Hanım, hayatını kendi başına sürdürebildiğini ancak hayat arkadaşı aradığını söyledi. Ümmü Hanım’ın talibi ile buluşması öncesinde söylediği sözler ise programa damgasını vurdu. Ümmü Hanım, aradığı eşi tarif ederken, “Kafamda bir erkek profili var, ılımlı birini istiyorum. Sakin olacak. Yasak yoksa eğer söyleyeyim, Abdullah Gül gibi birisini istiyorum” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir