Görüş Bildir

Game of thrones 7 sezon 1 bölüm saat kaçta 7. sezon 1. bölüm yayın tarihi netleşti,İşte tarih

Game Of Thrones 7. sezon büyük bir heyecan ile kaldığı yerden devam ediyor. Dünya da izlenme rekorları kıran Game Of Thrones 7. sezon 1. bölüm bu akşam Amerika'da başlayacak. Merakla Game Of Thrones 7. sezon 1. bölüm ne zaman başlayacak sorusu

Game of thrones 7 sezon 1 bölüm saat kaçta 7. sezon 1. bölüm yayın tarihi netleşti,İşte  tarih

Game Of Thrones 7. sezon  büyük bir heyecan ile kaldığı yerden devam ediyor. Dünya da izlenme rekorları kıran Game Of Thrones 7. sezon 1. bölüm bu akşam Amerika'da başlayacak. Merakla Game Of Thrones 7. sezon 1. bölüm ne zaman başlayacak sorusu merakla yanıtını beklerken peki Türkiye’de yayın tarihi ne zaman?

GAME OF THRONES 7. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Haftaar önceside Game Of Thrones 16 Temmuz'da başlayacak açıklamsı yapılmıştı. Ölümün en yoğunlukla yaşandığı bu hyecanlı dizide yaşananlar ve yaşanacaklar da şimdiden merakla bekleniyor. Game of Thrones dizisinin yedinci sezonu 17 Temmuz 2017, saat 04.00 sularında yayımlanacak. Diğer sezonların aksine bu sezon yedi bölümden oluşuyor.

Uzun bir bekleyişin ardından kavuşmaya hazırlandığımız Game Of Thrones Time Dergisi'nin kapağına konuk oldu. Game Of Thrones final sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanırken, yapımın bitmesinin ardından 4 tane spin-off projesi şimdiden hazırlandı.

Game Of Thrones yeni bölümü ile 17 Temmuz Pazartesi günü saat 04.00’te Amerika yayını ile aynı anda Digiturk ekranlarında olacak!

6 SEZONDUR EN ÇOK İZLENİLENLERDEN

Yayınlandığı 6 sezondan beri Game Of Thrones e çok izlenilen dizielr arasında yerini alırken, her sezon 10 bölümden oluşmaktaydı. Game Of Thrones bu sene 7 bölümden oluşacak.

6 sezon boyunca 10'ar bölümden 54-56 dakika arasında çekilen Game of Thrones, 7. sezonda farklı bir konsepte gitti. Dizinin yapımcıları 7. sezonu 7 bölüme sığdırdı ve bazı bölümlerde alışagelmiş dakikaları da aştı. İşte merakla beklenen Game of Thrones'un 7. sezon bölümlerinin dakika olarak uzunlukları.

Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 1 = 59 Dakika

Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 2 = 59 Dakika

Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 3 = 63 Dakika

Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 4 = 50 Dakika

Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 5 = 59 Dakika

Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 6 = 71 Dakika

Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 7 = 81 Dakika

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran Game of Thrones’un yedinci sezon prömiyeri dün Los Angeles'ta gerçekleşti. Walt Disney Concert Hall'da yapılan galaya dizinin hemen hemen tüm oyuncuları katıldı. Kit Harington, Rose Leslie, Sophie Turner, Maisie Williams, Hannah Murray, Iain Glen gibi isimlerin hazır bulunduğu prömiyerde, Maisie Williams ve Sophie Turner, güzellikleriyle göz doldurdu.

ŞIKLIKLAR YARIŞTI

Amerika’da 16 Temmuz’da, ülkemizde ise 17 Temmuz’da izleyici ile buluşacak Game of Thrones’un kırmızı halısında ise adeta şıklık yarışı yaşandı. Herkesin kendine has stiliyle katıldğı galada, Arya Stark karakterini canlandıran Maisie Williams, Sansa Stark karakterine hayat veren Sophie Turner ve Tarthlı Brienne Gwendoline Christie, gecenen en şık kadınlarıydı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir