Game Of Thrones 7. sezon yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? GTO 7. sezon 3. bölüm

Game Of Thrones 7. sezon gümbür gümbür başladı. Game Of Thrones 7. sezon 3. bölüm fragamnı yayınlanır yayınlanmaz dünya geneli milyonlarca kişi izledi. Dünya genelinde ilgi ile takip edilen dizinin bu bölümünde büyük hesaplaşma damgasını vuracak.

Game Of Thrones 7. sezon yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? GTO 7. sezon 3. bölüm

Game Of Thrones 7. sezon gümbür gümbür başladı. Game Of Thrones 7. sezon 3. bölüm fragamnı yayınlanır yayınlanmaz dünya geneli milyonlarca kişi izledi. Dünya genelinde ilgi ile takip edilen dizinin bu bölümünde büyük hesaplaşma damgasını vuracak. Game Of Thrones 7. sezon yeni bölümü İşte Game Of Thrones 7. sezon 3. bölüm fragmanı ve tüm detaylar haberimizde.

Game of Thrones’un 7. sezonu geçtiğimiz günlerde başladı. Türkiye saatiyle pazartesi günleri 04:00’da yayınlanan dizi Amerika’da pazar akşamlarına denk geliyor. Türkiye saatiyle pazartesi günleri 04:00’da yayınlanan dizi Amerika’da pazar akşamlarına denk geliyor. Game of Thrones 7. sezon Amerika ile aynı anda saat 4.00'da Türkçe altyazı seçeneği ile her Pazartesi beIN CONNECT web ve mobil uygulamalarında; akşam 22:00'de ise Türkçe-İngilizce altyazı ve Türkçe dublaj seçeneği ile beIN SERIES SCI-FI'da yayınlanıyor.

GAME OF THRONES 7. SEZON 3. BÖLÜM

Dizinin 7.sezon 2. bölümünü izlemeden önce bilinmesi faideli bazı detaylar var. Yayıncı şirketi HBO, 2. bölümü Stormborn olarak adlandırdı. Bu yeni bölüm ile birlikte Daenerys'in ziyaretçisine dikkat çekiliyor. Jon Snow (Kit Harington) bir ayaklanmayla karşı karşıya kalacak. Ardından 7. sezon 2. bölümde, Tyrion (Peter Dinklage) Westeros’un ele geçirilme planları yapacak gibi görünüyor.

Yedi krallığı ele geçirmek isteyen Khaleesi, haber gönderdiği Jon Snow'dan yanıt bekliyor. Daenerys Targaryen ile işbirliği yapan Greyjoy ve Dorne'u dağıtan Euron Greyjoy artık Lannisterlar tarafından daha ciddiye alınacaktır. Büyük savaşın planları yapılırken, artık kılıçlar da çekiliyor. Beklenen Khaleesi-Jon Snow buluşması da Game of Thrones 7. sezon 3. bölümde gerçekleşiyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz