Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) gözaltına alınanlar

Gaziantep Üniversitesi son dakika operasyonda 86 personelin gözaltına alındığı açıklandı. GAÜN gözaltı listesi açıklandı mı?

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) gözaltına alınanlar

Gaziantep Üniversitesi son dakika FETO operasyonunda çok sayıda kişinin gözaltına alındığı açıklamasından sonra. herkes Gaziantep Üniversitesi gözaltına alınan listesini mrak ediyor. İlan edilen OHAL ve KHK sonrasında üke geneli operasyonlar devam etmekte iken, yeni bir dalgalanama da Gaziantep Üniversitesi'nde yaşandı. GAÜN son dakika gelişmeleri ile 86 personelin gözaltına alındığı ve sağlık kontrolleri için hastaeye götürüldükleri belirlendi. Peki GAÜN gözaltına alınanlar açıklandı mı?

GAÜN GÖZALTINA ALINANLAR

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) operasyonları kapsamında Gaziantep Üniversitesi'nde yeni ve sonn dakika bir operasyon dalgalanması yaşandı. GAÜN'de çok sayıda personelin gözlatına alındığı açıklamasından sonra herkes ğeki liste yayınladı mı? diye merak etti.İşte detaylar. GaziantepÜniversitesinde (GAÜN) görevli  akademisyenlerin de aralarında bulunduğu 86 şüpheli gözaltına alındı. Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde  İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, GAÜN'de görevli,  aralarında akademisyenlerin de bulunduğu 86 zanlının adreslerinde arama yaptı.

Son dakiika gelişmelerde gözaltına alınan kişi listesi henüz açıklanmışken, ilk dalgalanmada gözaltına alınanlar listesi şöyle

Kaynak: Diyarbakır Söz