Görüş Bildir

Cem Arslan bıçaklandı - Peki sağlık durumu nasıl?

Best FM programcılarından Gazor programını sunucusu akşam saatlerinde bıçaklanan Cem Arslan son sağlık durumu nasıl? Cem Arslan kimdir?

Cem Arslan bıçaklandı - Peki sağlık durumu nasıl?

Best FM diyince, Gazor diyince akla gelen ilk isim ünlü radyocu Cem Arslan, profgraı sonrasında evine dönmek üzere idi. Yola çıktığı an da henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerin bıçaklı saldırısına uğrayan Cem Arslan son sağlık durumu nasıl diye merak edenlere Gazor programının sunucusu Cem Arslan öldü mü? sorusu merak ediliyor. Diyarbakirsoz.com olarak bıçaklı saldırıya uğrayan Cem Arslan'ın son sağlık durumunu araştırdık. Peki Cem Arslan kimdir? 

CEM ARSLAN ÖLDÜ MÜ?

Gümüşsuyu'nda iş çıkışı bir kadın tarafından bıçaklandığı öğrenilen Best FM programcılarından Cem Arslan'ın sırtından yaralandığı ve ayakta tedavi gördüğü öğrenilmesinin akabinde sevenleri ve takipçileri rahatladı. 

Gümüşsuyu'nda saat 20.10'da program çıkışı bir kadının bıçaklı saldırısına uğrayan Best FM'in programcılarından Cem Arslan sırtından hafif yaralandı. Hastaneye götürülen Cem Arslan'ın durumunun iyi olduğu ve ayakta tedavi gördüğü öğrenildi. Saldırgan kadının ise polisler tarafından yakalandığı belirtildi.

BEST FM CEM ARSLAN OLAYI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Türkiye'nin en çok dinlenen ve sevilen radyocularından değerli programcımız Cem Arslan, saat 20.10'da “Gazor" programı çıkışında önce sözlü taciz ardından bıçaklı saldırıya uğrayarak yaralandı. Sırtından bıçakla yaralanan programcımız Cem Arslan, mesai arkadaşları tarafından Sağlık Bilimleri Üniversitesi Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gümüşsuyu Ek Binası Acil Servisine kaldırıldı. İlk müdahalesi burada yapılan programcımız Cem Arslan'ın sağlık durumu iyi. Öte yandan, programcımız Cem Arslan'a saldıran şahıs kısa sürede yakalanmıştır.

CEM ARSLAN KİMDİR?

İlk ve orta öğrenimini Küçükyalı'da tamamlayan Arslan liseyi Kadir Has Lisesi'nde tamamlamıştır. Daha sonra Kadıköy'de bulunanRadyo Fener'de çalışmıştır. Bir süre sonra bu radyo satılınca işsiz kalan radyocu o dönem Kadir Çöpdemir'in başında bulunduğuKlas Radyo'da çalışmıştır. Daha sonra Best FM'e transfer olan Arslan halen bu radyoda hafta içi her sabah, 06:45-09:00 arası Gazoz Ağacı, ve 18:00-20:00 saatleri arasında Gazor adlı radyo programını sunmaktadır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir