Gece kulübü açan Okan Bayülgen'in bu masrafının sırrı üvey baba mirasıymış

Okan Bayülgen geçtiğimiz aylarda Bodrum'da bir gece kulübü açmıştı. Son dakika Okan Bayülgen hakkında ortaya iddialarda bu mekanı açması olarak üvey babasından gelen miras olarak iddia edildi. Peki Okan Bayülgen'e miras kaldı mı?

Gece kulübü açan Okan Bayülgen'in bu masrafının sırrı üvey baba mirasıymış

Okan Bayülgen geçtiğimiz aylarda Bodrum'da bir gece kulübü açmıştı. Son dakika Okan Bayülgen hakkında ortaya iddialarda bu mekanı açması olarak üvey babasından gelen miras olarak iddia edildi. Peki Okan Bayülgen'e miras kaldı mı?Okan Bayülgen hakkında flaş iddialr ortya atıldı. Adeta başına talih kuşu kondu denile haberler de Okan Bayülgen'e miras geldiği öğrenildi. Geçtiğimiz aylarda Bodrum'da ir gece klübü açtığı öğrenilen Okan Bayülgen'in bu paranın nereden geldiği açıklandı. İddialara göre üvey babasından yüklü miktarda para geldi.

Bayülgen’e portakal bahçeleri, arsalar ve şu anda işletmecilik yaptığı bina olmak üzere yüklü bir miras bırakan İsmet Görgün, ünlü şovmenin annesi Ayla Hanım’ın 2. eşiydi...  İsmet Görgün, kendi evladı gibi sevdiği, ikinci adı Kaan olan Okan Bayülgen’i ileride mirasından yararlanabilmesi için küçük yaşlarda nüfüsuna kaydettirmiş; ünlü şovmen de kendisini yetiştiren İsmet Görgün’ü gerçek babası saydığını açıklamıştı.

İLGİNÇ İNDİRİM

Bodrum Barlar Sokağı’nda bir sanat ve eğlence kulübü açan Okan Bayülgen, sıra dışı kişiliğini mekânına da yansıtıp ilginç bir indirim kampanyası başlattı.HT magazin'den Tarkan Abdullahoğlu'nun haberine göre; Bayülgen kulübe kız kıza gelen müşterilerine yüzde 20, topuklu ayakkabı giyenlere ise yüzde 10 indirim yapıyor. Kadınlara toplamda yüzde 30 indirimin uygulandığı kulübe tek başına erkek müşteri ise kabul edilmiyor.

MÜŞTERİYİ KOVDU

Ünlü şovmen Okan Bayülgen’in Bodrum’daki mekanında kitap okuma etkinliği sırasında rahatsızlık veren müşterileri kovduğu belirtildi. Sebep olarak da mekanda başlatılan okuma etkinliği sırasında müşterilere zarar verdiği gözlemlendi.

ELMALILI HAMDİ YAZIR DEDESİ Mİ?

15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ’ye karşı yapılan operasyonlar her alanda hızla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde eski FETÖ’cü Zaman Gazetesi’nin hediye olarak dağıttığı Elmalılı Hamdi Yazır’ın  “Hak Dini Kur'an Dili” isimli tefsiri ile ilgili ilginç bir ayrıntı ortaya çıkmıştı.“ Bugünün Türkçesi'ne nakledilmiş olarak”  basılan tefsirde Kur’an’ın 16. Suresi olan Nahl'in 43. âyetinde tahrif yapılmış olduğu görüldü. Bu da büyük bir tartışmaya yol açtı .Elmalılı Hamdi Yazır’ın varislerine seslenmiş ve konu ile ilgili çalışma yapmaları gerektiğini belirtmişti. Varisleri içinde ise Okan Bayülgen’in altını çizmişti.

OKAN BAYÜLGEN HAKKINDA

 Gerçek ismi Kaan Okan Bayülgen olan Türk gösteri adamı, oyuncu, tiyatro ve klip yönetmeni, yapımcı, seslendirme sanatçısı 23 Mart 1964 senesinde İstanbul'un Cihangir ilçesinde dünyaya gelmiştir.

19 Mayıs İlkokulu'ndan mezun olduktan sonra Galatasaray Lisesi'nde başlayan Bayülgen öğrenci hayatı boyunca  müzik, edebiyat, folklor gibi kollarla ilgilenmiştir. Galatasaray Lisesi'nden Bodrum Lisesi'ne geçen Okan Bayülgen buradan da Şişli Lisesine geçmiş ve 1984 senesinde mezun olmuştur.

Fotoğrafcılık eğitimi almak için Fransa'ya giden Bayülgen, Tours Üniversitesi Hukuk ve Ekonomik Bilimler Fakültesi'nde hukuk okumaya başlamıştır. Ancak ani bir kararla tekrar Türkiye'ye dönen Bayülgen Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bölümü kaydolmuş ve bitirmiştir. 1989'da mezun olarak aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde yüksek lisans yapmıştır.

Bir çok programın sunuculuğunu yapan ve film seslendiren Okan Bayülgen son olarak TRT 1 ekranlarının Diriliş Ertuğrul dizisi hakkında söyledikleri ile gündeme gelmiştir.

Kaynak: Diyarbakır Söz