Demet Akalın 3 Adam Oğuzhan Koç ve Eser Yenerler'in neden sevilmediğini açıkladı

Demet Akalın ile Oğuzhan Koç arasında devam eden tartışma da Demet Akalın'ın sarfettiği sözler konuşuldu. Gün gün ünlüler camiasında laf dalaşına giren ünlülere şahit olmaktayz. Bunlardan son örenkte 3 Adam'ın sunucularından Oğuzhan Koç ile Demet Akalın arasında ki gerginlik. Demet akalın geçtiğimiz günlerde Yenerler'e sevmiyorum demişti.

Demet Akalın 3 Adam Oğuzhan Koç ve Eser Yenerler'in neden sevilmediğini açıkladı

Demet Akalın ileOğuzhan Koç arasında devam eden tartışma da Demet Akalın'ın sarfettiği sözler konuşuldu. Gün gün ünlüler camiasında laf dalaşına giren ünlülere şahit olmaktayz. Bunlardan son örenkte 3 Adam'ın sunucularından Oğuzhan Koç ile Demet Akalın arasında ki gerginlik. Bilindiği üzere Eser Yenerler ve Murat Boz2un kaçamak gecesi hakkında Akalın yorum yapmış ve 'sevmiyorum' demişti. Sonrasında karışan ortalığa Yenerler'in arkadaşı Oğuzhan Koç dahil olmuştu.

Şarkıcı Demet Akalın, geride bıraktığımız günlerde eser yenenlerüzerinden 3 adam'a yüklenmiş ve onları sevmediğini söylemişti. 3 Adam cephesinden Akalın'ın bu çıkışına şimdiye kadar bir tepki gelmemişti, sessizliği Oğuzhan Koç bozdu. Katıldığı bir etkinlikte gülşen'in 'Bangır Bangır' şarkısıyla Demet Akalın'a gönderme yapan Koç'a, Akalın'ın yanıtı gecikmedi.

DEMET AKALIN BOMBALADI

Demet Akalın, Oğuzhan Koç'un yanıtını taşıyan bir gazete kupürünü sosyal medya hesabından paylaşarak yanına çok sert ifadeler içeren bir metin yazdı.

İşte Akalın'ın yazdığı o metin:

"Koç'um sana şu kadar söyleyeyim; İşte bu yüzden sevilmiyorsunuz. Ödül aldığım bir üniversitenin töreninde de benimle (sözde) sağlam dalga geçmiştiniz! Sen de o sevimli ikilinin yanında güzel şarkılarınla erime bence! Ben kimseye boşuna sallamam! Ha ortak kulis yoktu demişsin, ben ekmek yediğim kulislerde alem yapmadığım için hatırlamaman normal! Neyse benden tavsiye yine de sen onlara uyma!"

TANITIMDA KONUŞMUŞLARDI

'3 Adam' programından Oğuzhan Koç ve ibrahim büyükak, 'Yüzyılın Aşkı' şarkısı lansman gecesine birlikte katıldı.

Bir hayli keyifli olan ikili, “Biz de Sinan’a desteğe geldik, kendisini severiz” dediler.

Yaz ayının gelmesi ile tatil planları yapan ikili, “Eser Yenerler’in bugün Çeşme’ye yerleşeceği haberi yapıldı. Haber yalan, ama artık kendisini ikna edip tatile ona gideriz” diyerek kahkaha attılar.

Demet Akalın’ın "3 Adam'ı sevmiyorum" lafını hatırlatan muhabirlere kaçamak yanıt veren Büyükak ve Koç, "Siz çok fenasınız, ortalığı karışmaya mı çalışıyorsunuz?" diyerek hızlıca içeri girdiler.

2 yıldır birlikte olan Oğuzhan Koç ile Yağmur Tanrısevsin evlilik yolunda ilerliyor. İbrahim Büyükak Ocak 2016’da Nurdan Beşen ile nişanlanmıştı. Bu yaz sonunda düğünleri var. Önceki gün Arnavutköy’de kahvaltı yapan İbrahim Büyükak, “Oğuzhan Koç ile Yağmur Tanrısevsin benden önce evlenebilir çünkü çok mutlular” diye konuştu.

Oğuzhan Koç ile Yağmur Tanrısevsin, 2015’ten beri birlikte. ‘Bana Baba Dedi’ dizisinin setinde tanışmışlardı.

Kaynak: Diyarbakır Söz