Görüş Bildir

Girdiği gölette boğuldu

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde Atatürk Barajı göletine giren bir kişi boğulurken, 6 yaşındaki çocuk ise su birikintisinde hayatını kaybetti.

Girdiği gölette boğuldu

Alınan bilgiye göre, Angaç Mahallesi yakınlarında serinlemek için gölete giren 33 yaşındaki Mehmet Yıldırım, bir süre sonra gözden kayboldu.

GÖLETTE BOĞULDU

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü sualtı ekipleri, gölette arama çalışması başlattı. Yaklaşık 4 saatlik çalışmanın ardından sudan çıkarılan Yıldırım'ın cesedi, otopsi için Hilvan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

SU BİRİKİNTİSİNDE

Buarada, Harran ilçesinde İsmail Deniz (6), Damlasu Mahallesi'ndeki evlerinin yakınında bulunan su birikintisine düştü. Arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen yakınları, çocuğu sudan çıkararak durumu jandarma ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerinin incelemesi sonucu çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi.

CENAZELER TESLİM

Şanlıurfa’nın Hilvan İlçesi Yeşerdi Mahallesi'nden geçen baraj gölünde serinlemek isterken boğularak hayatını kaybeden 33 yaşındaki Mehmet Yıldırım ile Harran'ın Damlasu Mahallesi'ndeki su birikintisinde boğulan 6 yaşındaki İsmail Deniz’in cesedi yapılan otopsinin ardından ailelerine teslim edildi. Her iki ailenin yakınları, otopsilerinin tamamlanmasının ardından Adli Tıp Kurumu morgunda cenazeleri alırken gözyaşlarına boğuldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi