Görüş Bildir

Güroymak ve Malazgirt Belediye Eşbaşkanları gözaltına alındı

Belediyelere yönelik operasyonlar devam ediyor.

Güroymak ve Malazgirt Belediye Eşbaşkanları gözaltına alındı

Muş'un Malazgirt ilçesinin DBP'li eş Belediye Başkanları Halis Çoşkun ve Memnune Söylemez ile Bitlis'in Güroymak Belediyesi eş başkanları düzenlenne operasyonlar kapsamında yakalanarak gözaltına alındı.

Belediyelere yönelik bugün de operasyonlar vardı.

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Müdürlüğü ekipleri, bugün sabah saatlerinde Malazgirt eş Belediye Başkanları Halis Çoşkun ve Memnune Söylemez'i evlerinde gözaltına alındı. Güvenlik kuvvetleri de belediyeye giriş çıkışları kontrol altına aldı ve arama yaptı.

İLÇEDE GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Eş Başkanların gözaltına alınması nedeniyle Malazgirt ilçesinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Emniyet Müdürlüğüne götürülen belediye yöneticilerinin sorgusu sürüyor.

GÜROYMAK BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARI DA GÖZALTINDA

Bitlis Güroymak'ta Cumhuriyet Başsavcılığınca terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda gözaltına alınan Güroymak Belediyesi eş başkanları Mehmet Emin Özkan ve Semaye Ata ile İlhan Aksoy, Sıddık Taşdemir ve Hamza Özkan emniyete götürülürken, bazı adreslerdeki aramaların ise devam ettiği belirtildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir