Hacklendi! Mustafa Erdoğan Haticeyi davet etti, Hatice Mustafa Erdoğan'ı ayakta alkışladı

Gülben Ergen'in eski eşi Mustafa Erdoğan ile Hatice arasındaki mesajlaşma geçtiğimiz günlerde deşifre edildi. Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, .geçtiğimz Mayıs ayından itibaren Hatice'yi yakın metrajda takip etiiği iddia edilmekteydi.

Hacklendi! Mustafa Erdoğan Haticeyi davet etti, Hatice Mustafa Erdoğan'ı ayakta alkışladı

Gülben Ergen'in eski eşi Mustafa Erdoğan ile Hatice arasındaki mesajlaşma geçtiğimiz günlerde deşifre edildi. Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, .geçtiğimz Mayıs ayından itibaren Hatice'yi yakın metrajda takip etiiği iddia edilmekteydi. Mustafa Erdoğan ve Hatice arasındaki mesajlaşmanın ortaya çıkması akabinde Erdoğan açıklama yaptı. Erdoğan, “Hatice gösterimize geldi, arkadaşça mesajlaştık” dedi..

Hatice'nin, sosyal medya hesabından Mustafa Erdoğan'ı etiketleyerek yaptığı açıklama şöyle:

"Arkadaşlar ben işinde gücünde sağlıklı yaşam tarzıyla sporuyla düzenli hayati insanlara olan sevgisiyle ve aile değerlerine önem veren kişiliğiyle bilen biriyim. Beni Mustafa Erdoğan beyle çıkan bu haberlertalihsiz bir olayın patlamasıyla gündeme gelmiştir! Instagram adresim hacklendi iki hafta önce ve bu mesajlar sızdırılmış medyaya. Lütfen biraz duyarlı olalım bilip bilmeden yorum yapmayın. İnsanları karalamak saniyelik bir durum ama o karayı temizlemek zor olsa gerek. Mesajlarda aşırıya kaçan iki tarafı da zora koşan bir üslup yok. Ben Mustafa beyin gösterisini de izledim, ayakta alkışladım. Kendisi saygı duyduğum bir insandır. Böyle bir şeyi Reklam olarak düşünmem bile aldığım aile terbiyesine ters. Burada bir ayıp varsa, insanların sosyal medyalarını ele geçiren ahlaksız, ucube diye tarif edeceğim. Bunun başka bir açıklaması olamaz. Hepimizin bir ailesi ve ona uygun aile yaşantılarımız var. Yapmayın; yazıktır, günahtır. Benim bu dünyada bir babam bile yokken bir yanım yarımken ve attığım her adımda ailemi, değer yargılarımı düşünüp öyle atıyorken, biraz sağduyu bu inanın zor değil biraz empati, biraz vicdan. Magazinci arkadaşlarımı asla suçlamıyorum, bende magazinci olsam böyle bir haberi yapmaktan kaçınmam; ama bu haberler siz değerli halka ulaştığında herkes ölçülü ölçüsüz konuşuyor yazıyor. Lütfen biraz sağduyu."

HARBİYE'Yİ SALLAYACAK

MUSTAFA Erdoğan yönetimindeki Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, 16’ncı yıl özel gösterisiyle Harbiye Açıkhava’da izleyiciyle buluşacak.

14 Ağustos’taki gösterileri için aylardır titizlikle çalışan ekip, 4 kuşak bir arada sahneye çıkacak. Kurulduğu günden bu yana sahne alan dansçılardan, 6 yaşındaki yeni üyelerin de dahil olduğu dev kadro renkli bir şov sunacak.

OCAK AYINDA ERGEN AÇIKLAMASI

Mustafa Erdoğan çocuğu Atlas’ın 10. doğum günü sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gülben Ergen’le barışacakları yönündeki sorularını da yanıtlayan Erdoğan, eski eşi Ergen’le ilgili şu açıklamayı yaptı: “Çocuklarımın annesidir, çok iyi arkadaşız. Bunun dışında ilişkimiz sadece çocuklar üzerine… Her gün bir şeyler duyuyorum onun evine yerleştiğime dair ama arkadaşız iyi bir annedir… Hepsi de bu…” Mustafa Erdoğan’ın doğum gününden paylaştığı fotoğraflarda Gülben Ergen’e yer vermemesi de dikkatlerden kaçmadı. Buna rağmen Gülben Ergen’in sosyal medya hesabını takip edenler ikilinin birlikte karelerine denk geldi.

Kaynak: Diyarbakır Söz