Hakkari polisinden kavurma ve pilav ikramı

Hakkari Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi, Türk Polis Teşkilatı'nın 170'inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri çevçevesinde üçüncüsünü gerçekleştirdiği geleneksel kavurma ve pilav dağıtımını bu yıl da sürdürdü. Cuma namazından çıkan cami cemaati ile öğrencilerin de aralarında olduğu yaklaşık bin 500 kişiye kavurma ve pilav ikram edildi.

Hakkari polisinden kavurma ve pilav ikramı
Toplum Destekli Polislik Şube Ekipleri, Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170'inci yıldönümü nedeniyle Hacı Sait Camisi önünde Cuma namazından çıkan vatandaşlara kavurma, pilav ve ayran dağıttı. Programa katılan Hakkari Valisi Yakup Canbolat, Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ve İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, doldurdukları kavurma, pilav ve ayranları kendi elleriyle vatandaşa ikram etti. Cuma namazı öncesi cami önüne gelen öğrenciler de kavurma ve pilav alabilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.
Hakkari Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı etkinliğin anlamlı olduğunu belirten Vali Canbolat, "Polis Haftası nedeniyle ilk etkinliğimizi bugün Hacı Sait Camimizde vatandaşlarımıza kavuma, pilav ve ayran ikram ederek başlattık. İnşallah önümüzdeki hafta içerisinde de çeşitli etkinliklerle polis haftamızı kutlayacağız. Herkesin malumu üzere, polisimiz ülkemizin huzuru ve kamu düzeni sağlamak adına görev yapan ve fedakarlıkla çalışan bir teşkilatımız. Onların bu haftasını tebrik ediyorum ve bu hafta münasebetiyle de bugün vatandaşlarımızla bir arada olmayı arzu ettik" diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler