Hani'ye dev proje! Karayolları'ndan dev hamle

Hani'ye dev yatırım ihalesi gündeme çıktı. Diyarbakır Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü yetkileri ile Hani Belediye Başkanı Şaban Arda Yazıcı, ilçemizde yapımına başlanacak olan 3 kilometrelik şehir geçişi yolu ile yaya yolları ve kavşak yapımı kapsamında toplantı gerçekleştirdi.

Hani'ye dev proje! Karayolları'ndan dev hamle

Hani'ye dev yatırım ihalesi gündeme çıktı. Diyarbakır Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü yetkileri ile Hani Belediye Başkanı Şaban Arda Yazıcı, ilçemizde yapımına başlanacak olan 3 kilometrelik şehir geçişi yolu ile yaya yolları ve kavşak yapımı kapsamında toplantı gerçekleştirdi.

Belediye Başkanımız Şaban Arda Yazıcı, "İlçemizin giriş ve çıkış noktalarındaki 3 kilometrelik bozuk yollar ile yaya kaldırım ve kavşak düzenlemelerinin yapımına Karayolları 9. Bölge Müdürlüğünün yatırım programı kapsamında birkaç gün içerisinde başlanacağını, sıcak karışım asfaltla yapılacak yollar ile ilçemizin giriş, çıkış ve şehir geçişindeki bozuk görüntülerin ortadan kalkacağını ve aydınlatmalarının yapılacağını, ilçemizin modern bir görünüme sahip olacağını, bu dev yatırım İçin Karayolları 9. Bölge Müdürlüğüne teşekkür ettiklerini" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz