Görüş Bildir

Hatalı Sollama Sonucu:1 ölü, 2 Yaralı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, hatalı sollama yapıp karşı şeride geçen otomobilin sürücüsü, burada bir hafif ticari araçla burun buruna gelince son anda manevra yaptı. Kendi yönüne geçmesine rağmen aracın kontrolünü yitiren sürücünün yönetimindeki otomobil tekrar karşı şeride geçince bir motosikletle karşılıklı çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü öldü,otomobildeki iki kişi yaralandı. Kaza anı bir işyerinin güvenlik kamarasınca kaydedildi.

Hatalı Sollama Sonucu:1 ölü, 2 Yaralı

Kaza, bugün saat 09.00 sıralarında Ortakent- Yalıkavak Karayolu üzerinde meydana geldi. Yönetimindeki 48 SV 276 otomobille Yalıkavak yönüne giden 38 yaşındaki Mustafa Konaklı,önündeki aracı sollamak istedi. Bir anda hafif ticari araçla burun buruna gelen sürücü manevra yaparak kendi şeridine geçebildi. Ancak kontrolden çıkan otomobil tekrar karşı şeride geçince, 46 yaşındaki Mustafa Dildar yönetimindeki 48 BA 038 motosikletle karşılıklı çarpıştı.
MOTOSİKLET HAVADA PARÇALARA AYRILDI
Çarpmanın şiddetiyle havalanan motosiklet parçalara ayrıldı. Kaskı da parçalara ayrılan motosiklet sürücüsü kanlar içinde yerde kaldı. Her iki araç da şarampole düşüp iki metreden ağaçlık alana uçtu. Kazada motosiklet sürücüsü Dildar kaza yerinde öldü. Otomobil sürücüsü Konaklı ile arkadaşı Suat Öztürk yaralı olarak kurtuldu. Yaralılar kaza yerine çağrılan ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı.
Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından motosiklet sürücüsü Dildar'ın cesedi Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi