Hayır Acun ile ben evleneceğim

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşu birlikteliği yıllara damgasını vuran aşk ta son dakika gelişmelerin yaşandığı öğrenildi. Acun Ilıcalı'nın sosyal edya fenomeni sevgilisi Şeyma Subaşı, resmine yapılan bir yoruma adeta köpürdü

Hayır Acun ile ben evleneceğim

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşu birlikteliği yıllara damgasını vuran aşk ta son dakika gelişmelerin yaşandığı öğrenildi. Acun Ilıcalı'nın sosyal edya fenomeni sevgilisi Şeyma Subaşı, resmine yapılan bir yoruma adeta köpürdü. Takipçisinin Şeyma Subaşı'ya 'Acun Ilıcalı ile ben evleneceğim' sözlerine ise tepki ağır oldu. TV8 kanalı sahibi Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı, "Acun'la ben evleneceğim" diye mesaj atan takipçisini Instagram'dan ifşa etti.

Sosyal medyada yeri geldi mi sözünü esirgemeyen Şeyma Subaşı, Eylül'de evleneceği müstakbel eşi Acun Ilıcalı ile ilgili mesaj gelince dayanamayıp takipçileriyle paylaştı. "Acunla ben evleneceğim" diyen takipçisine "Acıyorum sana" der gibi cevap verdi.

"SİZİN GİBİ İNSANLARI GÖRÜNCE ÜZÜLÜYORUM"

Şeyma Subaşı, takipçisinin sosyal medya hesabından yolladığı "Acun ile ben evleneceğim" mesajını ifşa edip "Sizin gibi insanları görünce üzülüyorum" diyerek resmen acıdı.

Eylül'de evlenecek olan Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı, vakitlerinin büyük bir çoğunluğunu birlikte geçiriyor. Subaşı, yaptığı son paylaşımla aşkını bir kez daha ortaya koydu. Acun Ilıcalı’nın doğum gününü, çektiği kısa bir video ve “İyi ki doğmuş benim dünyam. En büyük mutluluk sebebim ve yarim… İyi ki doğdun Acun” sözleriyle kutlayan Şeyma’nın bu paylaşımı kısa sürede 700 binin üzerinde görüntülenme ve bir o kadar da beğeni aldı. Şeyma daha sonra da pasta kesilirken ve Dominik’te kutlama yapılırken çekilmiş fotoğrafları da paylaştı

apımcı Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı, Instagram hesabından gelinlikli fotoğraf paylaşmış ve evleneceğini söylemişti. Acun Ilıcalı ise evleneceklerini yineledi. Çift eylül ayında dünyaevine girecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz