Görüş Bildir

Hırsızlar kamera görüntülerini de çaldı

Elazığ'ın Yurtbaşı Beldesi'nde iki markete girip hırsızlık yapan soyguncular,kamera görüntülerini kaydeden bilgisayarı da çaldı.

Hırsızlar kamera görüntülerini de çaldı

Elazığ'ın Yurtbaşı Beldesi'nde gece yarası iki marketin kepenklerini demir makaslarıyla keserek giren şüpheliler, sigara ve çeşitli malzemeler ile kasada bulunan paraları çaldı. Hırsızlar Nevzat Işın'a ait markette bulunan güvenlik kameralarını fark edince, görüntülerin kaydedildiği bilgisayarı da götürdü. Hırsızların ellerindeki eşyalar ve demir makasla marketten çıkışları sokak üzerinde bulunan başka işyerine ait güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
Güvenlik kamerası görüntülerini kaydeden bilgisayarı da çalınan market sahibi Nevzat Işın, sabah işyerine geldiğini kepenklerin yarıya kadar açık olduğunu belirterek şöyle dedi:
"İçeri girdiğimde dükkanın soyulduğunu tüm sigaraların alındığını gördüm. Kasaya baktığımda kasadaki paraların da alındığını gördüm. Hemen jandarmaya haber verdim geldiler ilgilendiler. 6 bin liraya güvenlik sistemi kurmuştum kamera sistemi vardı. Hırsızlar güvenlik kamerası görüntüsünü kaydeden bilgisayarı da götürmüşler" dedi.

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi