Görüş Bildir

Hırsızlar kamyonu ve hayvanları bırakıp kaçtı

Muş’un Varto ilçesinde çaldıkları hayvanları kamyona yükledikleri sırada fark edilen hırsızlar, her şeyi bırakarak kaçtı.

Hırsızlar kamyonu ve hayvanları bırakıp kaçtı

Alınan bilgilere göre, ilçeye 20 kilometre mesafede bulunan Kayalıdere köyünün muhtarı Fadlı Özer’in ağılına giren hırsızlar, 10 büyükbaş hayvanı alıp kamyona yüklemeye başladı. Bu esnada uyanan ve durumu fark eden Fadlı Özen; av tüfeğiyle ateş ederken, hırsızlar ise hayvanları ve kamyonu bırakarak bölgeden başka bir araçla kaçtı.

BIRAKIP KAÇTILAR

Açıklamalarda bulunan Kayalıdere Köyü Muhtarı Fadlı Özen, her gün saat 02.00 gibi saatini ayarlayarak hayvanlarını kontrol etmeye gittiğini dile getirerek, “Uyandığımda hayvanlarımın çalındığını fark ettim. Hemen av tüfeğimi alıp köyde kum ocağının olduğu yere yöneldim. Orda birkaç mermi attıktan sonra hırsızların hayvanları bıraktıklarını ve köye doğru geldiğini gördüm. Hayvanlarımın tamamını aldım. Ocakta 66 LV 932 plakalı kamyonu gördüm. Kamyonu bırakıp kaçan hırsızları yakalayamadık. İlçe Jandarma Komutanlığına durumu bildirdik. Kamyona el konuldu. Hırsızlar hala yakalanmadı. Bu hırsızların bir an evvel cezalandırılmalarını istiyorum” dedi.

Kamyon, çekici yardımıyla İlçe Jandarma Komutanlığınca getirilirken, hırsızların yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi