Hülya Vardar 25 Yıldır Avon Ailesi’nde

25 yıldır Türkiye kadınına ekonomik anlamda destek olan AVON, dünya genelinde de 6 milyondan fazla kadının kendilerini özel hissedecekleri, arkadaşlık kurabilecekleri ortamlar yaratıyor. Hülya Avdar da 25 yıldır AVON’un Bağımsız satış temsilcisi. İşte Hülya Avdar ile gerçekleştirilen röportaj.

Hülya Vardar 25 Yıldır Avon Ailesi’nde

Dünya genelinde de 6 milyondan fazla kadının kendilerini özel hissedecekleri, arkadaşlık kurabilecekleri ortamlar yaratan Avon’un Türkiye’deki bağımsız satış temsilcilerinden olan Hülya Vardar “Avon hayatıma 42 yıl önce girdi, 1976 yılıydı. Almanya’da temsilci oldum. Türkiye’ye döndüğüm zaman Avon’u gördüğümde çok heyecanlandım ve hemen bu aileye katılmak istedim” ifadelerini kullandı.

Vardar, Avon’un kullanıcı, temsilci ve satış lideri olarak hayatına damgasını vurduğunu söyledi. Vardar; “Yüzlerce insan tanıdım, ben onların hayatına dokunurken onlar da bende anılar bıraktı. İlk kaydını yaptığım temsilcinin çocuğunun çocuğu oldu” şeklinde konuştu. İşte Hülya Vardar ile gerçekleştirilen röportaj.

Avon Bağımsız Satış Temsilcisi olmak için nasıl bir aşamadan geçmek gerekiyor, prosedür nasıl ilerliyor?

18 yaşına basmış ve Türkiye vatandaşı olmak yeterli. Yabancıların oturma izinleri varsa onlar da olabilir, herkes temsilci olabilir. Yüz yüze, form doldurarak ya da akıllı telefonlarla online kayıt yapıyoruz. Aynı zamanda avon.com.tr üzerinden online temsilci formunu doldurup ücretsiz kayıt olmak mümkün.

25 yıldır Avon temsilciliği yapıyorsunuz. Temsilciliğe nasıl başladınız? Bugünlere gelene kadar neler yaptınız?

Güvendiğim markanın ürünlerini kullanmak ve onlara kolay erişmek için temsilci oldum. Arkadaşlarım benden ürün istemeye başlayınca ben de para kazanmaya başladım. Görüştüğüm herkese kataloğumuzu gösterince siparişlerimde büyümeye başladı. ‘En İyi Satış Yapan’ ödülleri aldım hatta çocuklar bana ‘Avoncu Teyze’ diyordu. İlk kazandığım parayla oğluma ortopedik bir bot satın almıştım. Şimdi yönettiğim bir ekibim var. Bilgilerimi onlarla paylaşıyorum, onların da kazanmaları için teşvik ediyor ve destek sağlıyorum.

En çok hangi ürünlerini seviyorsunuz?

Anew serisi her daim favorim. Tüm ürünlerini severek kullanıyorum, mağazalardan hiçbir ürün almıyorum diyebilirim. Ayrıca makyaj malzemelerini ve vücut ürünlerini çok seviyorum. Elmacık kemiklerini aydınlatmayı sağlayan yeni makyaj trendleri çok seviliyor. Ben de açık, koyu renklerle yüzü aydınlatmayı çok seviyorum.

Kaynak: Diyarbakır Söz