İbrahim Kutluay Demet Şener evliliğinde sürpriz gelişme!

İbrahim Kutluay Demet Şener boşandı mı sorusu ortaya atılan aldatma iddiaları sonrasında merak adildi. İşte İbrahim Kutluay ve Demet Şener evliliği hakkında son gelişmeler

İbrahim Kutluay Demet Şener evliliğinde sürpriz gelişme!

İbrahim Kutluay çifti hakkında geçtiğimiz dönemlerde ortaya atlan ayrılık iddiaları çiftler tarafından doğrulanmış ancak Kutluay çifti aldatma habererin net bir cevap vermemişti. On yılı aşkın süren evliliğin bitme sebebinin ise Kutluay'ın bir bayanla birlikte olduğu iddiaları. 12 yıl süren evliliği noktalamak üzere olduğu belirlenen İbrahim Kutluay Demet Şener çiftinin sosyal medya adreslerinde gelişmeler yaşandığı belirlendi. Demet Kutluay olan sosyal medya adresini Demet Şener yapan ünlü manken, durumu böylece kısaca özetledi.

12 yıldır evli olduğu İbrahim Kutluay'dan boşanmak üzere olan Demet Şener’in dava sonuçlanmadan sosyal medya hesabından soy ismini ‘Şener’ olarak değiştirmesi basında uzun süre yer aldı. Boşanma davası hakkında konuşmak istemediğini ifade eden Şener ‘Dava hala sonuçlanmadı ama ben avukatıma danışarak sosyal medya hesabımdan soy ismini değiştirdim fakat resmi olarak hala bir Kutluay’ım’’ dedi.’‘Bundan sonra tek başına çocuklarına bakacak bir Demet var’ diyen güzel manken ‘İbrahim’le ileride sadece çocuklarım için bir araya gelirim’ diyerek son noktayı koydu.

Demet Şener, katıldığı bir ödül töreninde gazetecilerin boşanma davasıyla ilgili soruları cevapsız bırakmadı.

"YIPRANACAK KİŞİ BEN DEĞİLİM, ALDATAN YIPRANSIN"

Bir muhabirin "Boşanma ile ilgili yapılan haberler sizi yıpratıyor mu?" sorusuna şu cevabı verdi: “Yıpranacak kişi ben değilim, aldatan yıpransın"

Kanal D'de yayınlanan programa katılan Demet Şener herkesin tartıştığı o konuyu ilk kez gündeme getirdi. 2005’te nikâh masasına oturan ve iki çocukları bulunan çiftin, Kutluay’ın ihaneti nedeniyle boşanacağı öne sürüldü. Demet Şener, iddiaya Kanal D’de yayınlanan “Renkli Sayfalar” programında yanıt verdi.

"HER İLİŞKİ BİTER YENİSİ BAŞLAR"

Şener, programa yolladığı mesajda şöyle dedi: “Ben ‘ailem’ deyip kocama inanıyordum. Ne zaman ki gerçekleri öğrendim... Her ilişki biter ve yenisi başlar. Benim alnım ak, başım dik. 4 senedir neler yaşadığımı siz biliyorsunuz. Boşanma kararını ben aldım. Çok mücadele verdim. Tüm detayları zamanı geldiğinde öğreneceksiniz. İhanet dedikodularını yalanladı, gerçekleri ben daha yeni öğrendim. Elimde belgeler var ve onlar yeter.”

Kaynak: Diyarbakır Söz