Iğdır'da kerpiç ev çöktü, 3 kişi yaralandı

Iğdır kent merkezindeki kerpiç ev iftar hazırlığı yapıldığı sırada çöktü. Evde bulunan anne ve kızı ile kurtarma çalışmalarına katılan bir kişi yaralandı.

Iğdır'da kerpiç ev çöktü, 3 kişi yaralandı

Konaklı Mahallesi 239. Sokak'ta Timur ailesinin oturduğu kerpiç ev, iftar hazırlığı yapıldığı sırada henüz belirlenemeyen nedenle çöktü. Güler Timur ile 8 yaşındaki kızı Melisa Timur enkaz altında kaldı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, AFAD ve 112 Acil Sağlık ekipleri kurtarma çalışması başlattı. Anne ve kızı göçük altından çıkarmaya çalışan ekiplere yardın eden bir mahalle sakini de tavandaki direğin üzerine düşmesi sonucu yaralandı.

Enkaz altından yaralı halde çıkarılan Güler Timur, kızı Melisa Timur ile ismi öğrenilemeyen kişi, ambulanslarla Iğdır Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Mahalle sakinlerinden Sadullah İyem, anne-kızın enkazın altında kaldığını belirterek, "Biz geldiğimizde toprağın altında kalmışlar, komşular yardım etti. Kız çocuğuyla anneyi toprağın altından çıkarttık. Ailenin 11 nüfusu var, Allah'tan hepsi aynı yerde değilmiş" dedi.

Bu arada, tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı