Görüş Bildir

İlhan Şeşen'e sert tepki! ' Banka duvarı mı kaldı tuvaletini yapacağın'

Cami duvarına işenmez atasözü İlhan Şeşen'in geçtiğimiz gün cami duvarına tuvaletini yaptığı iddialarından sonra tekrardan gündeme çıktı. Bodrum'da yaz mevsimini geçiren İlhan Şeşen, ilk önce para çektiği bankanın arka duvarına tuvalet ihtiyacını giderdiği görüntüleri medyaya sızdı.

İlhan Şeşen'e sert tepki! ' Banka duvarı mı kaldı tuvaletini yapacağın'

Cami duvarına işenmez atasözü İlhan Şeşen'in geçtiğimiz gün cami duvarına tuvaletini yaptığı iddialarından sonra tekrardan gündeme çıktı. Bodrum'da yaz mevsimini geçiren İlhan Şeşen, ilk önce para çektiği bankanın arka duvarına tuvalet ihtiyacını giderdiği görüntüleri medyaya sızdı. Müzik dünyasının en ünlü isimlerinden olan Şeşen, Bodrum'da sergilediği bu hareket ile kameralara takılırken, gerçeklik payı ne kadar doğru bilinmez halkın büyük tepkisini topladı. İlhan Şeşen2in bu toplum dışı hareketine sosyal medyadan da yorumlar gecikmesi. Oyuncu Nurgül Yeşilçay'da İlhan Şeşen2e tepki gösterelerden oldu.

NUrgü Yeşilçay İlhan Şeşen'e rezillik tabiri ile açıklama yaptı ve kınadı.

İlhan Şeşen'in medyaya sızan görüntüsünü paylaşıp 'bu ne rezillik' diye ekleyen Nurgül yeşilçay'ın paylaşımı beğeni topladı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir