Görüş Bildir

İnşaat devi sahiplerin cinayetten gözaltı

İnşaat devi sahiplerinin son dakika gözaltına alınması ile gündem adeta çalkalandı. Keten İnşaat'ın sahipleri Rıza ve Selahattin Keten ile bir çalışanlarının 2 gün önce gözaltına alındıkları olayının altından Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş cinayeti çıktı.

İnşaat devi sahiplerin cinayetten gözaltı

İnşaat devi sahiplerinin son dakika gözaltına alınması ile gündem adeta çalkalandı. Keten İnşaat'ın sahipleri Rıza ve Selahattin Keten ile bir çalışanlarının 2 gün önce gözaltına alındıkları olayının altından Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş cinayeti çıktı.

Habertürk Haber Merkezi'nden Nihat Uludağ'ın haberine göre; İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın öldürülmesine ilişkin soruşturmadaki yeni gelişmeler üzerine operasyon başlattı.

Keten İnşaat'ın sahipleri olan Rıza ve Selahattin Keten kardeşler ile bir çalışanları Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın öldürülmesini azmettirdikleri iddiasıyla gözaltına alındı. Gözaltı işlemlerinin 2 gün önce yapıldığı belirtildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir