İnşaatın 24. Katından düşen arkadaşının cesedini alamadıkları için TEM otoyolunu kapattılar!

TEM otoyolu civarında, faaliyet gösteren bir inşaatın 24. Katından aşağıya düşerek yaşamını yitiren işçinin iş arkadaşları can ve iş güvenliklerinin olmadığı için TEM otoyolunu trafiğe kapattı. 200 kişilik işçi grubu, Olay yerine savcının gelmesini beklerken, Bölgeye çok sayıda çevik kuvvet ekipleri gönderildi. Detaylar haberimizde…

İnşaatın 24. Katından düşen arkadaşının cesedini alamadıkları için TEM otoyolunu kapattılar!

TEM otoyolu civarında, faaliyet gösteren bir inşaatın 24. Katından aşağıya düşerek yaşamını yitiren  işçinin iş arkadaşları can ve iş güvenliklerinin olmadığı için TEM otoyolunu trafiğe kapattı. 200 kişilik işçi grubu, Olay yerine savcının gelmesini beklerken, Bölgeye çok sayıda çevik kuvvet ekipleri gönderildi. Detaylar haberimizde…

Sabah saatlerinden bir işçinin, yapımı süren inşaatın 24. katından düşerek hayatını kaybetmesinin ardından 200 kişilik işçi grubu Avcılar - TEM bağlantı yolunu her iki istikamate trafiğe kapattı.

Hayatını kaybeden işçinin cansız bedeni savcı inlemesi için olay yerinde bekletiliyor.

Bölgeye çevik kuvvet ekipleri sevkedildi.

İnşaat işçisi 24'üncü kattan düşerek yaşamını yitirdi, arkadaşları "İş güvenliği yok. Arkadaşımızın cesedi 3 saattir olay yerinde" diye tepki göstererek Avcılar - TEM bağlantı yolunu trafiğe kapattı. İşçilerin eylemi sürüyor. Sabah saatlerinden bir işçinin, yapımı süren inşaatın 24. katından düşerek hayatını kaybetmesinin ardından 200 kişilik işçi grubu Avcılar - TEM bağlantı yolunu her iki istikamate trafiğe kapattı. Hayatını kaybeden işçinin cansız bedeni savcı inlemesi için olay yerinde bekletiliyor. Bölgeye çevikkuvvet ekipleri sevkedildi.

Avcılar, İstanbul ilinin Avrupa yakasında yer alan bir ilçesidir.

İlçenin doğusunda Küçükçekmece gölü ile Küçükçekmece ilçesi, güneyinde ise Marmara denizi ile çevrelenmiş ve yaklaşık 3.850 hektar yani 38,5 milyon m²'lik bir yüzölçümüne sahiptir. İstanbul'a 27 km uzaklıktadır. TEM otoyolu, E-5 (D-100) karayolu ilçe sınırları içinden geçmektedir.

Avcılar'da sanayi tesislerinin gelişmesiyle balıkçılık, bağcılık ve tarım tarihe karışmış, bunların yerini sanayi, ticaret ve rekreasyon (eğlence-dinlenme) tesisleri almıştır. Avcılar'da başta madeni eşya, dokuma, giyim eşyası olmak üzere irili ufaklı 250'den fazla sanayi tesisi faaliyettedir. Buna göre nüfusun %40'ından fazlasını işçiler, %10'unu bölge esnafı ve küçük çapta memur kesimi oluşturmaktadır.

İlçede birçok eğitim kurumu vardır. Bu kurumların içinde İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü büyük öneme sahiptir. Kampüste Mühendislik, Veterinerlik, İşletme Fakülteleri, Teknik Bilimler Yüksek Okulu bulunmaktadır.

İlçe, birçok yerel basın organını yaşatmaktadır. İlçede 2 radyo, birçok dergi ve üçü günlük olmak üzere birçok gazete yayınlanmaktadır.

Kaynak: Diyarbakır Söz