Görüş Bildir

İstanbul'da 3 gün 3 saldırı! Sultangazi Sultançiftliği'nde babasının kahvehanesi sanan saldırgan, silahla taradı!

İstabul'da 3 gün 3 saldırı! Yine İstanbul yine kahvehane baskını! Bu kez yer İstanbul Sultançiftliği. Sultançiftliğinde bulunan kahvehaneye silahlı saldırı haberi duyuldu. Dün meydana gelen saldırı için terör teyakkuzu verilmişken, İstanbul Sultançiftliği'nde meydana gelen saldırı için husumetli kişilerin düzenlediği açıklandı. Kahvehane saldırısında 1'i ağır 2 kişi yaralandı

İstanbul'da 3 gün 3 saldırı! Sultangazi Sultançiftliği'nde babasının kahvehanesi sanan saldırgan, silahla taradı!

Yine İstanbul yine kahvehane baskını! Bu kez yer İstanbul Sultançiftliği. Sultançiftliğinde bulunan kahvehaneye silahlı saldırı haberi duyuldu. Dün meydana gelen saldırı için terör teyakkuzu verilmişken, İstanbul Sultançiftliği'nde meydana gelen saldırı için husumetli kişilerin düzenlediği açıklandı. Kahvehane saldırısında 1'i ağır 2 kişi yaralandı

Sultançiftliği’nde bir kahvehaneye kimliği belirsiz kişi ve ya kişiler tarafından silahla açılan ateş sonucu 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 23.45 sıralarında, Sultançiftliği Ordu Caddesi, 193. Sokak’ta bulunan bir kahvehanede meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişinin tabancayla açtığı ateş sonucu kahvehanede bulunan 1 kişi başından, 1 kişi de bacağından yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, başından vurulan kişinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Saldırının ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Saldırı sonucu kahvehanenin camları kırıldı. Polis yetkilileri, olayın terör saldırısı olmadığını, mahalledeki gençler arasındaki husumetten kaynaklandığını aktardı.

Polislerin olay yerindeki incelemeleri devam ediyor.

İstanbul'un Sultangazi ilçesinin batısındaki mahallesidir. İlçenin "Sultan" kısmına ismini vermiştir. "Gazi" kısmı ise Gazi Mahallesi'nden gelmektedir. Sultangazi'nin en bilinen mahallesidir.

Sultançiftliği, 1981 yılına kadar bir köydü. 1981 yılında Cebeci Mahallesi ile birlikte Gaziosmanpaşa sınırları içine alınmıştır. Bugün 250.000’den fazla insan bu semt sınırındaki mahallelerde yaşamaktadır ve günümüzde Gazi Mahallesi'yle birleşerek, semte bağlı mahalleler ile Habipler'in de katıldığı, "Sultangazi" ilçesi kuruldu.

Doğusunda Eski Edirne Asfaltı ve T4 Tramvayı bulunur. Batısında çevre olarak Atatürk Bulvarı ve Askeriye bulunur. İlçe olarakta batısında Başakşehir bulunur.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir