Kısa şort giydiği için, otobüste dayak yedi

Bayramın ilk gününde otobüste kısa şort giydiği için sapkın bir şahıs tarafından dayak yiyen, Ayşegül Terzi isimli genç hemşireye sosyal medya da sahi çıkıldı. Dayak yiyen genç, adeta Trend topic oldu

Kısa şort giydiği için, otobüste dayak yedi

İstanbul'da şort giydiği için dayak yiyen kadına sosyal medyada sahip çıkıldı. Bayram'da otobüse binen, kısa şortu üzerinde olduğu için ilk önce 'şeytan lakabı ' ile taciz edilen sonra da dyak yiyen 23 yaşındaki Ayşegül Terzi, az kalsın ölüyordu. Maslak'tan yla çıkan genç kadına saldıran saldırgan da yakalandı.

KISA ŞORT GİYDİĞİ İÇİN DAYAK YEDİ

İstanbul'da bayramın birinci günü akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Maslak'tan otobüse binen 23 yaşındaki Ayşegül Terzi isimli genç kadın, arkada ayaka duduğu sıradakimliği belirsiz kişinin tacizine uğradı. Psikolojisi bozuk olduğu iddia edilen bir erkek, 'bu şeytan' diyerek sataştıktan sonra, 'şort giyenlerin işi yok, şort giyenler ölmeli' diye bağırdıktan sonra, yüzünü tekmeleye başlayarak, genç hemşireyi yaraladı.

SOSYAL MEDYA AKIN ETTİ

Sosya medyada adeta TT olan bu iğrenç olay karşısında, yorumlar da gecikmedi. Yaşanan bu gerici olay sonrası sosyal medyada #AyşegülTerzininSesiOlalım etiketi ile kampanya başlatıldı. Sosyal medya kullanıcıları gerici saldırganı ve gerici zihniyeti lanetlerken Ayşegül Terzi'ye sahip çıktı. Twitter'da yaşanan gerici olaya verilen tepkiler Trend Topic sırasında ilk sıraya yerleşti.

Kaynak: Diyarbakır Söz