Görüş Bildir

Nam-ı diğer Nurella; İşte Benim Stilim Allstar'a son konuşmasını yaptı! Nurella'yı çıldırtıp koltuğundan ettiler

Ekranların en çok izlenen moda yarışması İşte Benim Stilim, Nur Yerlitaş'ın yarışmadan ayrılma kararı ile şoke oldu. İşte Benim Stilim'in en çok sevilen jüri üyesi Nur Yerlitaş neden ayrıldı

Nam-ı diğer Nurella; İşte Benim Stilim Allstar'a son konuşmasını yaptı! Nurella'yı çıldırtıp koltuğundan ettiler

Ekranların en çok izlenen moda yarışması İşte Benim Stilim, Nur Yerlitaş'ın yarışmadan ayrılma kararı ile şoke oldu. İşte Benim Stilim'in en çok sevilen jüri üyesi Nur Yerlitaş neden ayrıldı

Bu haber gündeme damgasını vurdu! Nur Yerlitaş neden ayrıldı?  Moda yarışmasının renkli yüzü, ekranların 'Nurella'sı ünlü modacı Nur Yerlitaş, ani bir kararla TV8'de yayınlanan İşte Benim Stilim'in jüriüyeliğinden ayrılma kararı aldı. Sosyal medyada ayrılışının kaynağı Öykü Serter olduğu söylendi. Fakat gerçek sonradan ortaya çıktı.

Beyaz TV'nin en çok izlenen magazin programı Söylemezsem Olmaz'da Oya Aydoğan Nur Yerlitaş'ın neden İşte Benim Stilim'i bıraktığını, ayrılmasının gerçek sebebini izleyicileri ile paylaştı. İşte detaylar...

NUR YERLİTAŞ NEDEN AYRILDI?

Söylemezsem Olmaz sunucusu Oya Aydoğan'ın açıklamaları şöyle;  Bu olayı duyunca Nur ile konuştuk. Dün akşam telefon açtım' diyen Aydoğan, 'O da ayrılacağı için biraz üzütünlü ama çoğunlukla sıhhatini bahane ediyor yani sıhhatinin çok kötü olduğunu, uzun süre çalışma saatlerine ayak uydurmadığını söylüyor. Nur'un sağlığı iyi değil, olması gereken ameliyatları var. Tabi bunlar Nur'un bana anlattıkları. Ama mutlaka dibinde başka bir anlaşmazlık vardır'şeklinde konuştu.

Oya Aydoğan, Yerlitaş'ın pazar günü gerçekleşek final çekiminde de olacağını belirterek, sonrasında ise programla yollarını kesin olarak ayıracağını söyledi.

KEMAL DOĞULU'DA AYRILDI!

Nur Yerlitaş bırakınca, kadroyu iyice güçlendirmek zorunda olduklarını hisseden yapımcılar, Kemal Doğulu'dan da vazgeçtikleri iddia edildi.

İKİ İSİMLE EL SIKIŞILDI

Nur Yerlitaş'tan doğacak boşluğu doldurmak için Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya ile jüriye dahil olmaları için el sıkışıldı.

NUR YERLİTAŞ KİMDİR?

Moda yarışmasının izlenme sebebi, sosyal medyanın aranılan ismi Nur Yerlitaş'ı bir de yakından tanıyalım; Nur Yerlitaş, 11 Aralık 1960 tarihinde İstanbul Vefa’da doğmuştur. Annesinin adı Saadet Yerlitaş’dır. Benan adında bir kız kardeşi vardır. Dobralığı ile biliniyor. Bu yüzden sözünü sakınmak hiç ona göre değil. Kendisini “dikişçi” ve “kostüm tasarımcısı” olarak tarif ediyor. Bilindik ifadesiyle “modacı” olarak anılmak istemiyor. Bir dikiş atölyesi vardır.

80li yıllarda Paris‘ten, Milano‘dan valiz içinde getirdiği kıyafetleri satarak modacılığa başlamış.

Kendisini “Arızalı” olarak tarif eden Nur Yerlitaş, stres atmak için bulaşık yıkıyor. Bazen gecenin bir saati geceliğinin üstüne palto giyip bir kafeye gidiyor.

Nur Yerlitaş, Nişantaşı’nda ikamet etmektedir. İtalya‘nın Milano kentinde de yüksek tavanlı minik bir dairesi var. Mutfağında iki buzdolabı var. Birinde meyveler, içecekler, diğerinde pasta tipi yiyecekler bulunuyor.

Nur Yerlitaş’ın evinde iki yardımcısı var, banyoda hamam usulü yıkanıyor. Her sabah yardımcıları tarafından taslarla, keselerle yıkanıyor.

Derin Mermerci‘ye de Bülent Ersoy‘a da elbise dikiyor. Ajda Pekkan, Bülent Ersoy, Sibel Can, Petek Dinçöz ve Seda Sayan‘ın sahne kostümlerini hep Nur Yerlitaş diker.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir