Görüş Bildir

Ebru Şallı evli sevgilisi ile görüntülenince afalladı! Kameralar ile köşe kapmaca oynadı!

Yaz mevsiminde en çok konuşulan isimlerden olan Ebru Şallı, evli sevgilisi ile Bodrum'da görüntülenmişti. Evli iş adamı Uğur Akkuş ile birlikteliğinden sora tüm tepkileri üzerinde toplayan vebir süre İtalya'ya tatile giden Ebru şallı, ülkeye döner dönmez soluğu Uğur Akkuş'un yanında aldı.

Ebru Şallı evli sevgilisi ile görüntülenince afalladı! Kameralar ile köşe kapmaca oynadı!

Yaz mevsiminde en çok konuşulan isimlerden olan Ebru Şallı, evli sevgilisi ile Bodrum'da görüntülenmişti. Geçtiğimiz akşam Ebru Şallı sevgilisi ile birlikte Nişantaşı'nda bir mekanda yemek yerken görüntülendi. Harun Tan ile evliliği ve bitmesi akabinde doğru düzgün bir birliktelik kuramayan Ebru Şallı, Nişantaşı The St. Regis Otel’deki Spago restoranda kameralarca görüntülendiğinin anlaşılması üzerine bir süre daha mekanda durup, sonra kaçış planları kurmaya başladı.

Evli iş adamı Uğur Akkuş ile birlikteliğinden sora tüm tepkileri üzerinde toplayan vebir süre İtalya'ya tatile giden Ebru şallı, ülkeye döner dönmez soluğu Uğur Akkuş2un yanında aldı.

Geç saatlere kadar baş başa oturan Şallı ve Akkuş, dışarıda gazetecilerin beklediğini haber alınca uzun süre kaçış planı yaptı. Otelin otopark kısmından çıkış yapmak isteyen Şallı ve Akkuş için ilk olarak otoparka ticari bir taksi getirildi. Gazetecilerin görüntü almaması için de otoparkın kapısı kapatılıp ışıkları söndürüldü. Ticari taksinin içerisi görüldüğü için çıkışı iptal eden ikili, daha sonra siyah camlı bir vip araç istedi. Otel çalışanlarının geniş güvenlik önlemleri altında vip araca bindirilen Ebru Şallı, tek başına otelden ayrıldı. Sevgilisi Uğur Akkuş ise geceyi otelde geçirdi.

Şallı'nın içinde saklanarak kaçtığı minibüs ile gazeteciler arasında adeta köşe kapmaca yaşandı. İTALYA'YA GİTMİŞTİ

Evli iş adamı Uğur Akkuş ile ilişkisiyle gündemden düşmeyen Ebru Şallı sosyal medya hesabından takipçileriyle Milano’dan bir fotoğraf paylaştı.Ebru Şallı paylaştığı fotoğrafın altına ise “Mutlu pazarlar! İyi kalpli, sevgi dolu olmak buyuk zenginlik! Ben dünyaya hep böyle bakıyorum” notunu düştü.

EBRU ŞALLI HAKKINDA

Türk model, sunucu ve pilates eğitmeni. 1995 yılı Queen of Turkey yarışması birincisidir.

1993 yılında fotomodellik yapmaya başlamış, 1996 yılında Nişantaşı Kız Lisesi'ni bitirmiş sonrasında üniversite eğitimine devam etmemiştir. 1997 yılında Ozan Orhon ile evlenmiş bir yıl sonra boşanmıştır.Unutabilsem, Belalım Benim, Gölge Çiçeği adlı televizyon dizilerinde oynadı, Reyting Hamdi'de bir süre rol aldı. Harun Tan'la evlendikten sonra podyumları bıraktı. Bu çiftin 2004 yılında Beren adlı bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir. Bir de Pars adında bir oğulları vardır. Ebru Şallı verdiği bir röportajda vejetaryen olduğunu belirtmiştir.

Hamilelikte Sağlıklı ve Güzel Kalmak adlı bir kitap yazdı ve pilates için egzersiz videosu yayımlandı. Daha sonra tv8 ekranında Ebru'nun Mutfağı adlı bir program sundu. Hafta içi her gün Beyaz TV'de Ebruli programının sunuculuğunu yapmaktadır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir