Görüş Bildir

İzmir Yenişehir'de nişanlı çift sokak ortasında ilk önce bıçaklandı üstüne bir de dayağı yedi

İzmir Konak Yenişehir semtinde nişanlı çift tartıştığı gruptaki kişiler tarafından darp edilip dayak yedi. 17 yaşındaki çift tartıştığı bir grubun bıçak darbesine maruz kalırken, nişanlısı da dövüldü. 17 yaşındaki B.İ. nişanlısıyla sokakta yürüdüğü sırada tartıştıkları A.İ. tarafından bıçaklandı.

İzmir Yenişehir'de nişanlı çift sokak ortasında ilk önce bıçaklandı üstüne bir de dayağı yedi

İzmir Konak Yenişehir semtinde nişanlı çift tartıştığı gruptaki kişiler tarafından darp edilip dayak yedi. 17 yaşındaki çift tartıştığı bir grubun bıçak darbesine maruz kalırken, nişanlısı da dövüldü.  17 yaşındaki B.İ. nişanlısıyla sokakta yürüdüğü sırada tartıştıkları A.İ. tarafından bıçaklandı.

İzmir'in Konak ilçesinde, 17 yaşındaki B.İ. nişanlısıyla sokakta yürüdüğü sırada, iddiaya göre tartıştıkları A.İ. tarafından bıçaklandı. Nişanlısı da aynı kişi tarafından dövülen B.İ., hastanede tedaviye alındı.

GRUPLA TARTIŞMAYA GİRDİLER

Olay, Yenişehir Semti 1196 Sokak'ta dün gece meydana geldi. Evine giden B.İ. ile kendisini bırakmak için yanında bulunan nişanlısı, iddiaya göre yolda bir grupla tartıştı.

KAVGADA GÖĞSÜNDEN BIÇAKLANDI

Tartışmanın büyümesi üyesine gruptakiler nişanlısını döverek, genç kızı da göğsünden bıçakladı.

GENÇ KIZIN SAĞLIK DURUMUNU İYİ

Olayı görenler sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından B.İ. ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan B.İ.'nin durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, B.İ.'yi bıçakladığı ileri sürülen A.İ.'yi gözaltına aldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir