İzmir’de ilginç kaza! Kamyon eve girdi

İzmir’in Ödemiş ilçesinde sürücüsünün alkollü olduğu iddia edilen kamyon direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkıp bir evin içine girdi.

İzmir’de ilginç kaza! Kamyon eve girdi

Bugün saat 07.30 sıralarında, Ödemiş’ten yüklediği patates kasalarını Kiraz’a götüren Şenol Zorlu, Hürriyet Mahallesi, Menderes Caddesi’nde, yönetimindeki 35 T 02 38 plakalı kamyonun direksiyon kontrolünü yitirdi. Kamyon yoldan çıkarak, tek başına yaşadığı öğrenilen Fadime Bölük’e ait briketten yapılmış tek katlı eve çarptı. Ortalık savaş alanına dönerken, bu sırada kendisini ziyarete gelen gelini 30 yaşındaki Hatice Bölük ve torunu 5 yaşındaki Yiğit Bölük ile bahçede kahvaltı yapan Fadime Bölük, bir anda neye uğradığını şaşırdı. Evi kullanılmaz hale gelen Bölük, yaşadığı şok nedeniyle rahatsızlandı. Bölük, tedbir amacıyla yakınlarının çağırdığı ambulans ile Ödemiş Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Oğlu ve kayınvalidesiyle bahçede kahvaltı yaparken büyük bir gürültü olduğunu belirten Hatice Bölük, "Önce ne olduğunu anlayamadık. Olayın şokunu üzerinden attığımızda. Kamyonun eve çarptığını fark ettik. Çok şükür ki kimsenin canına bir şey olmadı" dedi.

Kazanın ardından polis, 0.53 promil alkollü olan kamyon şoförü Zorlu’yu gözaltına aldı. Ön tarafı büyük hasar gören kamyon ise çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılıp, yakındaki bir otoparka götürüldü. Polis, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Diyarbakır Söz