İzmir'de zehir tacirlerine dev operasyon onlarca kilo yakalandı

İzmir Kemalpaşa'da zehir tacirlerine dev operasyon

İzmir'de zehir tacirlerine dev operasyon onlarca kilo yakalandı

İzmir Kemalpaşa'da düzenlenen operasyonda zehir tacircilerine büyük darbe vuruldu. Onlarca kilo sentetik uyuşturucu ve esrar ele geçirildi.

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde düzenlenen operasyonda 70 kilogram sentetik uyuşturucu ile 2 kilogram esrar ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan kişilere yönelik çalışma başlattı.

Kemalpaşa ilçesi Armutlu bölgesinde H.Ç'ye (60) ait çiftlik evinde uyuşturucu madde saklandığını tespit eden ekipler, kokuya duyarlı dedektör köpekle çiftlik evi ile 2 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, çiftlik evinde 32 poşette 70 kilogram sentetik uyuşturucu ile evin arka bölümünde 2 kilogram esrar ele geçirildi.

Çiftlik evinin sahibi H.Ç. ile uyuşturucu satışını birlikte yürüttüğü değerlendirilen oğlu T.Ç. (34) ve M.G.(23) gözaltına alındı. Şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Emniyet yetkilileri, operasyonda el konulan sentetik uyuşturucunun bu yılda tek seferde ele geçirilen en büyük miktar olduğunu ifade etti.

AA

Kaynak: Diyarbakır Söz