Görüş Bildir

Kadın arkadaşının yanında dövdüler

ESKİŞEHİR'de alkollü olduğu sanılan bir kişi, çıkan kavgada 3 kişi tarafından dövüldü. Dövülen kişinin kadın arkadaşı araya girip saldırganları uzaklaştırmaya çalıştı. Olay anı cep telefonuyla kayda alındı ve sosyal paylaşım sitesinde yayınlandı.

Kadın arkadaşının yanında dövdüler
Hoşnudiye Mahallesi Cengiz Topel Caddesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen olayda yanında kadın arkadaşı olan alkollü bir kişi, tartıştığı başka bir kişiyle kavga etti. Alkollü kişi yere düşerken çevrede bulunanlar kavgayı ayırmaya çalıştı. Bu sırada kavga edeninin arkadaşı olan 2 kişi koşarak olay yerine geldi ve yerdeki alkollü kişiyi tekmelemeye başladı. 2 arkadaşı yerdeki kişiyi tekmelerken kavga eden de bu kişiyi yumrukladı.
Dövülenin yanındaki kadın araya girip 3 kişiyi uzaklaştırmaya çalıştı. Bu kişiler kadına da vurup yere düşürdü. Yerden kalkan kadın elindeki çantasıyla saldırganlara vurdu. Bu sırada çevrede bulunanlar "Polis geliyor" deyince 3 kişi kavga yerinden uzaklaştı.
Olay anı ise yakındaki bir apartmanda oturan bir kişi tarafından saniye saniye cep telefonu kaydına alındı. Görüntüler 'Eskişehir Trafik Live' adlı sosyal paylaşım sitesinde de yayınlandı. Görüntüleri izleyen çeşitli yorumlarda bulundu. Yorumlardan birinde "Sarhoşa vurmak delikanlılık değildir. Delikanlılık bayanın yanında dövmek değildir hem de adam sarhoş" denildi. Başka bir yorumda ise "Tamam adam sarhoş ola bilir de hak etmiş olabilir ama bir bayanın yanın da adam dövülmez. Artı, bir adama 4 kişi dalınmaz. Adam zaten sarhoş 2 tane patlat bırak" ifadelerine yer verildi.
Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi