Görüş Bildir

Kadınlara 'Adalet' konferansı verildi

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında 'Adalet ve Hakkaniyet Bağlamında Kadın' konulu konferans verildi.

Kadınlara 'Adalet' konferansı verildi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle başlattığı etkinlikler dizisi devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde konferans düzenlendi. Düzenlenen konferansa Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atila'nın eşi Lütfiye Atilla, Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı görevlileri, öğrenciler, kursiyerler ve kadınlar katıldı.

KADINLARA ADALET!

Kadınların yoğun ilgi gösterdiği konferansta konuşan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İşleyen, İslam'da kadının yeri, kadının ailedeki yeri ve görevleri, anne olarak kadın gibi konulara değinildi. Konferansın sonunda Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atila'nın eşi Lütfiye Atilla tarafından Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İşleyen'e gümüş işlemeli Kuran-i Kerim kabı hediye edildi.

Düzenlenen konferansın ardından Neriman Can Kuran kursu hafızlık öğrencileri tarafından oluşturulan ilahi grubu tarafından ilahiler söylendi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yapılan etkinlikler dizisinin 8 Mart Perşembe gününe kadar devam edeceği belirtildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi