Görüş Bildir

Kanal 7 bir garip aşk 102 bölüm internet üzerinden nasıl seyredilir? (hint dizisi)

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Bir Garip Aşk 102. bölüm de neler oldu? Bir Garip Aşk 102. bölüm eşler turunda neler olacak?

Kanal 7 bir garip aşk 102 bölüm internet üzerinden nasıl seyredilir? (hint dizisi)

Bir Garip Aşk 102. bölüm tüyoları ve Bir Garip Aşk 101. bölüm eski bölüm detayı

Bir Garip Aşk izleyicilerine sürpriz! Khushi ile Arnav bu bölümde beraber sahneye çıkacaklar! Bir Garip Aşk 102. yeni bölüm bugün her zamanki saatinde Kanal 7′de ve Khushi’nin katıldığı güzellik yarışmasında kıyasıya bir rekabet yaşanacak. Eşler turunda Arnav ile Khushi bir model olar Amrita ile yarışacaklar ki karar anında heyecanlı anlar  yaşanacak! İşte Bir Garip Aşk yeni bölümden detaylar ve 101. bölümü online olarak izleme bağlantısı…

BİR GARİP AŞK 102. BÖLÜM ÖZETİ

Arnav, Khushi’ye yardım etmesi için modellere fiziksel antrenmanlar yaptıran Sam’den yardım ister. Sam Khushi’ye modellik ile ilgili önemli bilgiler verir ve yarışmanın yetenek turu için Khushi’ye özel bir kostüm seçer. Diğer yandan yarışma jürisi eşlerin birlikte sahne alacağı bölümde Arnav’a Jüri üyesi olmasına rağmen Khushi’ye eşlik etmesi için izin verirler. Khushi’nin yarışmadaki en büyük rakibi Amrita adlı modeldir ve Jüri ikisi arasında karar vermekte zorluk çekerken Amrita’nın hile yaptığı ortaya çıkınca yarışmadan diskalifiye edilir. Bu kararın ardından eşler turunun galibi Khushi ve Arnav seçilir. Geriye son bir tur kalmıştır ancak Arnav yarışmanın adil olması için kendisinin bu turda Jürilikten çekildiğini anons ettirir.

BİR GARİP AŞK İNTERNETTEN NASIL İZLENİR?

Kanal 7′nin popüler dizisi Bir Garip Aşk’ı bugün internetten izlemek isterseniz dizinin yayın saatinde (16.00) aşağıdaki bağlantı ile Kanal 7′nin online canlı yayına erişebilir ve yeni bölümü akıllı cep telefonunuz, tabletiniz veya bilgisayarınızdan seyredebilirsiniz.

Bir Garip Aşk 101. yeni bölümü izlemek için (http://www.kanal7.com/canli-izle) (Kanal 7, 16.00)

BİR GARİP AŞK SON BÖLÜMÜ KAÇIRANLAR İÇİN…

Arnav Hindistan’ın en güzel kızının seçileceği yarışmada Jüri üyesi olarak görev yapacağı belli oldu. Khushi’nin de bu yarışmaya katılacağını öğrenen Arnav, onun diğer modeller karşısında kazanma şansı olmadığını düşündü ve Khushi’ye yardımcı olmak istedi. Diğer yandan Gazeteciler Raizada ailesi ile röportaj yapmak istemektedi. Bu teklif evdekiler tarafından büyük bir heyecanla karşılandı. Yarışmanın Organizatörü Vikrant, Khushi’nin kendisine karşı gelmesi üzerine onu diskalifiye etme kararı aldı ancak Arnav, Khushi’nin yarışmaya katılması için elinden geleni yaptı. kaynak:sozcu

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir