Görüş Bildir

Kanal D Tatlı İntikam (2 Nisan) 2. bölümünde neler oldu?

2 Nisan Tatlı İntikam yeni dizi de neler oldu? Kanal D Tatlı İntikam son bölüm (2. bölüm) 2 Nisan akşamı KAnal D ekranlarında oldu. Peki Tatlı İntikam 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? başrollerinde Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç olan Tatlı İntikam yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

Kanal D Tatlı İntikam (2 Nisan) 2. bölümünde neler oldu?

2 Nisan Tatlı İntikam yeni dizi de neler oldu? Kanal D Tatlı İntikam son bölüm (2. bölüm) 2 Nisan akşamı KAnal D ekranlarında oldu. Peki Tatlı İntikam 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? başrollerinde Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç olan Tatlı İntikam yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

Kanal D’nin, başrollerinde Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, Can Nergis, Zeyno Gönenç, Kerem Atabeyoğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun yer aldığı, yönetmenliğini Barış Erçetin’in yaptığı, senaryosunun Pınar Ordu ve İlker Aslan’a ait olduğu yeni dizisi “Tatlıİntikam”’ın bu hafta yayınlanacak olan bölümüne ünlü gurme Mehmet Yaşin konuk oluyor.

Ceyda, bir tanıdığını araya sokarak Sinan’ın restoranına Mehmet Yaşin’in gelmesini ve programını orada çekmesini sağlar. Mehmet Yaşin’in gelişiyle sette keyiflin anlar yaşanırken, Yaşin ekibe lezzet sırları vermeyi de ihmal etmedi. Sinan’ın, Pelin’i affetmek için şartı ne? Pelin, bundan sonra Sinan’la arasını düzeltmek için neler yapacak?

Tatlı İntikam 2. bölüm yeni fragmanı şaşırttı -

Kanal D'nin yeni dizisi Tatlı İntikam 2. bölüm 2. fragmanını yayınladı. Cumartesi akşamları ekrana gelecek olan dizi ilk bölümü ile dikkatleri üzerine çekti. Pelin kendisini Tankut'a affettirebilecek mi? Tatlı İntikam 2. bölüm fragmanları ve ayrıntılar haberimizde.

Kanal D’nin, başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, Can Nergis, Zeyno Gönenç, Kerem Atabeyoğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun paylaştığı yeni dizisi Tatlı İntikam yeni bölümleri ile her Cumartesi saat 20.00'de Kanal D'de!

İlk bölümü ile hayran kitlesini oluşturan dizinin yeni bölümünde Pelin, Tankut'un peşini bırakmıyor. Kavgayla başlayan tanışma hikayesinde sürpriz gelişmeler yaşanacak. İşte ilk bölümden detaylar ve yeni bölüm fragmanları..

Aşkta bir türlü yüzü gülmeyen Pelin, nihayet şeytanın bacağını kırar ve hayallerindeki erkekle evlenmeye karar verir; ancak, müstakbel damat, nikah günü ortadan kaybolur..

Yönetmenliğini Barış Erçetin’in yaptığı, senaryosunu Pınar Ordu ve İlker Aslan’ın kaleme aldığı dizinin birinci bölümün konusu ise şöyle;

Aşk hayatında bir türlü yüzü gülmeyen Pelin nihayet şeytanın bacağını kırmıştır. Hayallerindeki erkek Tolga ile evlenmek üzeredir. Ama beklenmedik bir şey olur. Nikah kıyılacağı zaman Tolga ortalıktan kaybolur.

Hayatı alt üst olan Pelin’in karşısına görmüş geçirmiş bir kadın çıkar ve ona mutlu olamama sebebinin, geçmişte üzdüğü birinin ahından kaynaklandığını söyler. Bir anda geçmişini sorgulamaya başlayan genç kızın karşısına, üniversite yıllarında ona aşık olan Tankut çıkar.

Pelin, hemen yıllar önce yüzüne bile bakmadığı Tankut’u aramaya başlar. Biran önce onu bulup özür dileyecek ve hayatındaki kısır döngüden kurtulacağını düşünür. Ancak, Pelin’in kendini Tankut’a affettirmesi hiç de kolay olmayacaktır. Çünkü Tankut, Pelin’in yıllar önce bıraktığı Tankut değildir.

Tankut için de artık intikam zamanı gelmiştir.

TATLI İNTİKAM 2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sinan'ın, Pelin'i affetmek için şartı ne? Tatlı İntikam 2. Bölüm 2 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Pelin, Sinan’ın onu kolay affetmeyeceğini anlamıştır ve kendisinden ne isterse yapmaya hazırdır. Pelin’in burnunu sürtmeye niyetli olan Sinan intikam oyununa başlar. Ama işler ikisi içinde iyi gitmeyecektir. Kötü bir sürpriz bütün planları alt üst eder.

kaynak:hurriyet

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir