Kar maskeli ve silahlı 3 kişi soydukları kuyumcuda 2 kişiyi yaraladı

Adana’da kar maskeli ve silahlı 3 kişi bir kuyumcuyu soyarken iki kişiyi yaraladı. Edinilen bilgiye göre olay merkez Seyhan ilçesi Barbaros Mahallesi Eminağa Caddesinde meydana geldi.

Kar maskeli ve silahlı 3 kişi soydukları kuyumcuda 2 kişiyi yaraladı

Kar maskeli eldivenli ve pompalı tüfekli 3 kişiden ikisi önce Eminağa Caddesi’ndeki trafiği kesti. Üçüncü kişi ise silahla Altunkaynak kuyumcusuna girerek altınları istedi. İçeriden yaklaşık bin lira tutarında altın alan zanlı iki el ateş ederek kaçtı.

Kuyumcuda bulunan Cengiz Altunkaynak ayaklarından Gazi Altunkaynak ise başından yaralandı. Soyguncuların plakasız bir otomobile binerek olay yerinden ayrılması üzerine çevredeki vatandaşlar polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerinde incelemelerde bulunan polis kuyumcunun ve çevredeki dükkanların güvenlik kameralarının izlemeye aldı. Olayı gören bir vatandaş ise 3 kişinin plakasız bir otomobilden inerek önce trafiğe kestiğini daha sonra da birinin kuyumcuya girdiğini belirterek, “İki el silah sesi duyduk. Daha sora biz içeriye kaçtık. Altınları alan zanlılar geldikleri araca binerek kaçtılar.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz