Görüş Bildir

Kara Sevda final ne oldu ve Kara Sevda Zeynep (Hazal Küçükköse) yeni dizisi Rüya konusu

74 bölüme Çarşamba akşamları damgasını vuran Kara Sevda Final ne oldu sorusu geçtiğimiz gün yayınlanan Kara Sevda final bölümünden sonr çok merak edildi. Öyle ki Kara Sevda final bölümü seyredemeyen milyonlarca izleyici, internetten kara sevda final ne oldu? kara sevda final nasıl bitti

Kara Sevda final ne oldu ve Kara Sevda Zeynep (Hazal Küçükköse) yeni dizisi Rüya konusu

74 bölüme Çarşamba akşamları damgasını vuran Kara Sevda Final ne oldu sorusu geçtiğimiz gün yayınlanan Kara Sevda final bölümünden sonr çok merak edildi. Öyle ki Kara Sevda final bölümü seyredemeyen milyonlarca izleyici, internetten kara sevda final ne oldu? kara sevda final nasıl bitti diye araştırdı. Nihan Kemal ölümsüz aşkının kara nokta ie oktalandığı Kara Sevda'da Emir, Kemal'in sonunu da kendi sonunu da döşenm,ş mayın ile sonlandırdı. Çarşamba akşamından sonra herkes ağzı açık kaldı. eklenmeyen bu son karşısında herkes tepkisini gösterirken, en azından birinden birinin yaşaması gerektiği yorumları sosyal medya da konuşuldu. 

KARA SEVDA 74. FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Emir’in planı sonrası onun tuzağına düşen Kemal ve Nihan 21 Haziran’da ekrana veda edecek dizide birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini bir kez daha gösterecekler. Kemal’in mayınlı bölgeye girmesini istemeyen Nihan, “Beni az da olsa seviyorsan lütfen gelme” diyerek gözyaşları içerisinde kalacak. Nihan’ın bu sözlerine rağmen ölümü göze alan Kemal, araziye dalarak Nihan’ı kurtarmaya çalışacak. Kollarını açarak sevdiği kadına doğru ilerleyen Kemal, araziye döşeli mayınlardan birisine basarak ölüm tehlikesi ile karşılaşacak. Öte yandan Nihan ve Kemal'in çocuklarına yazdıkları şiirin damga vuracağı bölümde kırlarda koşan Deniz büyümüş şekilde gösterilecek

KARA SEVDA'NIN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Pasaportlarla birlikte sahile giden Emir, burada Zeynep ile son kez vedalaşacak ve Kemal’i telefonla arayacak. “Bu iş burada biter Kemal, Emir’den intikamını alamazsın ve Emir bey gider” yorumunda bulunacak. Emir’in telefonda kendisine söylediği sözlerin ardından çılgına dönen Kemal ise bilgisayarları yere atarak parçalayacak. Sevilen dizide Emir’i ne yaparak Kemal’i bu kadar çok kızdıracağı ise gelecek bölümde ortaya çıkacak.

KARA SEVDA ZEYNEP'İN YENİ DİZİSİ

Kara Sevda'nın final yapmasının ardından Rüya ile ekranlara ara vermeden devam edecek olan güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse'nin yeni dizisinin ilk fragmanı yayınlandı.

Dizide Elif karakterine hayat verecek olan Küçükköse, Ceyhun Menguroğlu'nun canlandırdığı Bulut karakteriyle zorlu ilişkisini ekrana taşıyacak.

işte, Rüya'nın konusu...

Birbirlerinden ayrı sosyal sınıflara ait, kişiliklerinin arasında uçurumlar olan, ama buna rağmen kaderin birleştirdiği henüz 20’li yaşlarının ortalarında olan Elif ve Bulut’un imkansız aşklarının hikayesi... Yapımcılığını Gold Film / Faruk Turgut’un yaptığı, yönetmen koltuğunda Cemal Şan’ın oturduğu dizide Hazal Filiz Küçükköse, Ceyhun Mengiroğlu, Ulaş Tuna Astepe ve Özge Özder’e; Goncagül Sunar, Atilla Saral, Özge Sezince ve Emir Çubukçu gibi isimler eşlik ediyor.

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. İki gencin zorluklarla dolu aşk hikayesinin ekrana geleceği dizinin tanıtımında Bulut ve Elif'in gözleriyle konuştuğu duygusal sahneler izleyenleri derinden etkiledi. Sultan Sarnıcı'ndaki büyülü atmosferin ekrana taşındığı sahnelerde Bulut’u güzelliğiyle etkileyen Elif’e “yaşadığın bütün acıları unut. Herkesin güzel rüyalar görmeye hakkı vardır, kapat gözlerini” dediği sahne izleyicilerden tam not aldı.

Diğer oyuncuların isimleri açıklanmasına rağmen canlandıracakları karakterler ise henüz duyurulmadı.

RÜYA DİZİSİ HAKKINDA

Yeni dizi Rüya, birbirlerinden ayrı sosyal sınıflara ait, kişiliklerinin arasında uçurumlar olan, ama buna rağmen kaderin birleştirdiği henüz 20’li yaşlarının ortalarında olan Elif ve Bulut’un imkansız aşklarının hikayesini anlatıyor. Yaz sezonu itibariyle ekranlardaki yerini alacak olan Rüya’nın başrollerini Hazal Filiz Küçükköse ve Ceyhun Mengiroğlu paylaşıyor. İkiliye kadroda Ulaş Tuna Astepe ve Özge Özder’e; Goncagül Sunar, Atilla Saral, Özge Sezince ve Emir Çubukçu gibi isimler eşlik ediyor. İddialı bir oyuncu karosu olan Rüya’nın ilk tanıtımı yayınlandı. İki gencin zorluklarla dolu aşk hikayesinin ekrana geleceği dizinin tanıtımında Bulut ve Elif'in gözleriyle konuştuğu duygusal sahneler izleyenleri derinden etkiledi. Sultan Sarnıcı'ndaki büyülü atmosferin ekrana taşındığı sahnelerde Bulut’u güzelliğiyle etkileyen Elif’e “yaşadığın bütün acıları unut. Herkesin güzel rüyalar görmeye hakkı vardır, kapat gözlerini” dediği sahne izleyicilerden tam not aldı.

HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE HAKKINDA

Hazal Filiz Küçükköse, ELLE için objektif karşısına geçti. Oyuncu, söyleşide eşi Tuan Tunalı’nın sıra dışı evlilik teklifini de anlattı:

“Eşimle 2009’da sette tanıştık. Yaptığı en büyük sürpriz, evlilik teklifiydi. Bir gün setteyken beni aradı, evi su bastığını söyledi. Her şeyi öylece bırakıp eve koştum.""Kapıyı elinde fırçayla açtı. İçerideyse rengârenk mumlar ve muhteşem bir pasta. Ben ‘Ne oluyor burada?’ derken, ‘Kabul ediyor musun?’ diye sordu."

"‘Neyi?’ dedim. Yüzüğü çıkardı ve ‘Benimle evlenir misin?’ cümlesi çıktı ağzından. Ağlayarak ‘Evet’ dedim.” 

Hazal Filiz Küçükköse 9 Şubat 1988 Mersin doğumludur. Mesleği gereği İstanbul ilinde yaşamına devam eden oyuncu Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi biyoloji bölümünün üçüncü sınıfa kadar okumuş daha sonra üniversiteye bırakarak tekrar Üniversite sınavına girmiş ve Ankara Üniversitesi Kimya bölümünün kazanmıştır. Eğitimine  hala devam eden Hazal Filiz Küçükköse mezun olduktan sonra mesleği yerine oyunculuk yapmayı düşünmektedir. 1.72 santim boyunda ve 55 kilo ağırlığında olan Hazal Filiz Küçükköse Emir'in Yolu adlı dizide rol aldıktan sonra başka dizilerde oynamıştır. Hazal Filiz Küçükköse 26 yaşında Kova burcudur. Hazal Filiz Küçükköse kendisi gibi oyuncu olan Tuan Tunalı ile Beni Affet dizisinde tanışmış ve şubat ayında evlenmiştir.

Hazal Filiz Küçükköse’nin oynadığı diziler şunlardır: Beni Affet, Kara Sevda, Deniz Yıldızı, Günahkar ve Kalbim seni seçti.

 Ceyhun Mengiroğlu hakkında

Adı Soyadı  Ceyhun Mengiroğlu

Yaşı  30 (05.12.1986)

Boyu  1.80 m

Kilosu  78 kg

Burcu  Yay

Göz Rengi  Mavi

Eğitim  Oyunculuk Eğitim

Sevgilisi  Dilara Aksüyek

Doğum Yeri  İstanbul

Biyografisi

Ceyhun Mengiroğlu, 1986 yılında İstanbul Şişli’de doğmuştur.

Eğitimini oyunculuk üzerine tamamlamıştır.

Modellik yapan Ceyhun Mengiroğlu, 2015 yılında Adı Mutluluk dizisinde Eren karakterini canlandırmıştır ve oyunculuk hayatına ilk adımı atmıştır.

Star Tv’de yayınlanan Paramparça dizisinde Deniz karakterini canlandırmaktadır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir